Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kellene fizetnem a páromnak mert nála lakom?
“Ez az ő háza és lehet buta gondolat de ha én nem lennék ott akkor is fieztnie kéne a rezsit.”
Egy ember fele annyit fogyaszt, mint kettő.
Férfitol nem szép dolog....
Annyira elítélem a hátrányos megkülönböztetést. Miert van szükség erre ?
Nem tudom, vegyesek az érzéseim. Ha ennyire érdeklik őt az anyagaik, akkor fizessétek közösen, fele fele. Meg havonta felesbe dobjatok össze pénzt kajára, meg persze a házi munkából is vegye ki a részét, mert az ő lakása..
Az ilyen ruha, meg saját kocsi benzin stb. Szerintem természetes, hogy a szarjait mindenki saját magának fizetni. Főleg ilyen elszámoltató kapcsolatban.
Szerintem, ha őt ennyire zavarja az, hogy nem szállsz be a rezsibe, akkor érdemes felezni a rezsit.
Cserébe én a bevásárlást is felezném.
Amúgy minden lehet jó, amíg nektek megfelel. Neki eddig tartott, amíg megfelelt, innentől akkor próbáljátok ki másképp.
Add vissza neki ezt, költözzetek hozzád és vágd ezt a fejéhez.
Én ezt tenném
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!