Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kellene fizetnem a páromnak mert nála lakom?
"Igyekszem odafigyelni, hogy amiben nőként tudok részt vállalni azt meg is tegyem."
Mivel nemi szervben különbözünk csak, burkoltan lekurváztad magad.
Kedves 21:46-os:
Kinek mi jut eszébe. A női szerepekre gondoltam. A hétköznapi bevásárlásokra. A nagy havi bevásárlásra. Főzés, takarítás.. gondoskodas stb. Mert szerintem ez egy nő feladata. Vinni a háztartást munka mellett is plusz gyereket neveleni..nőként ezekben tudok részt vállani
eleg primitiv vagy.
Ha egy élettelen herét fogsz ki, aki helyett meg kell rágni a hamit, az a te bajod.
De mindkét nem képes a gondoskodásra, ez nem női dolog. Szimplán lusta vagy. Nem baj, csak vállald fel.
Te valamit nagyon rosszul értelmezel. A párom nem életképtelen! Nagyon sok mindent letett már az asztalra. Ne beszélj így valakiről akit nem is ismersz. Azt se tudod mi a helyzet. Pár sort olvasol és már ítélkezel. Rádásul ez hogy jött? Én meg miért is lennék lusta?!
Árad belőled a jóindulat..
Hat nem tudom...nekünk a 180 nmes ház rezsije ugy 160 körül van. (Ebben benne van egy szauna, ami rendesen pörgeti a villanyórát néha) kajara ehhez képest, elmegy havi 350 K alsó hangon...(2felnott+2 gyerek
Nem vagy előskodo!
18
Igazabol ha ezt igy a fejedhez bassza, igazi sóher f*sz! Az a fajta lehet, aki közli, hogy a vizszamlat te fizeted, mert a te hajad hosszu, es emoatt 20 percel tobbet zuhanyzol.
Sok mindent letett az asztalra? Tenyleg? És megsem keres annyit, hogy konnyeden kifizesse a rezsit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!