Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szoktatok a párotokkal társasj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktatok a párotokkal társasjátékot játszani? Miket, tudtok javasolni néhányat?

Figyelt kérdés
2022. jan. 6. 16:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szerintem a Dobble a legjobb🙂
2022. jan. 6. 20:49
 12/16 anonim ***** válasza:

Szoktunk!

Amiket szeretünk:

- römi (klasszikus)

- azul (stratégia, de elég pörgős)

- catan telepesei (klasszikus, stratégia)

- rúnamester (ez hosszabb menet, harcolós-stratégia)

- dice forge (nem tudom bekategorizálni, érdekessége hogy a dobókockádat fejlesztgeted a játék során)

2022. jan. 7. 11:37
 13/16 anonim ***** válasza:

Uno

Monopoly

Gazdálkozdj okosan

Magyar kártya

Tabu

Illetve vannak kifejezetten pároknak való társasok is, amikkel szeretünk játszani.

Páros játszma

Date box

Hancúr Párbaj (szexuális jellegű játék)

Érzékek Birodalma (szexuális jellegű)

2022. jan. 7. 19:08
 14/16 anonim ***** válasza:
A mi kedvenceink: Hanamikoji, Schotten Totten, Azul királyi pavilon, Sagrada, Sárkány Palota, Kartográfusok, Fröccs, Imagine
2022. jan. 9. 00:03
 15/16 anonim válasza:

Patchwork

Mandala

7 Csoda Párbaj

Kingdomino

Fedőnevek Négyszemközt

Azul

Carcassonne

Jaipur

Schotten Totten

2022. jún. 4. 08:12
 16/16 anonim ***** válasza:
A Patchwork-öt én is ajánlom, két fős társasjáték, mi nagyon szeretjük. Egy menet olyan 30 perc benne, nem túltaktikázós, de kell hozzá logika.
2022. jún. 9. 23:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!