Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Depressziós a barátnőm hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Depressziós a barátnőm hogy segítsek neki?

Figyelt kérdés

Nem dolgozik a vírus miatt.

Eddig mindig takarított, mosott, főzött most meg nem csinál semmit csak alszik egésznap. Nem érdekli semmi. Nappal alszik éjszaka fent van telozik, laptopozik.

Szex már nagyon régóta nincs, beszélgetni nem akar erről.

2022. jan. 5. 22:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%
Vagy menjetek el szakemberhez, vagy hagyd ott
2022. jan. 5. 22:36
 2/13 anonim ***** válasza:
62%
Erre még a római szent pápa is keresztet vetne. Próbálj beszélni vele hogy ajánlott lenne egy szakember, segítesz neki keresni, de ha nem akarja, akkor mást nem tudsz.
2022. jan. 5. 23:03
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Kell beszélni, olyan nincs, hogy nem akar! Meg kell neki mondanod, hogy aggódsz érte, és ez a kapcsolatotokra is kihat.

Ha nem reagál, a családját, ha olyan viszonyban vannak bevonhatod, esetleg közeli karátjától kérhetsz segítséget.

2022. jan. 5. 23:07
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Amíg ő nem akarja és nem tesz azért, hogy kijöjjön belőle, te fejre is állhatsz, az se fog segíteni. Szakember jó ötlet lenne, arra megpróbálhatod rábeszélni és meggyőzni, de ez is olyan, hogy ha csak kényszerből teszi, akkor sokat nem fog érni. Esetleg abban tudsz neki kicsit segíteni, hogy megpróbálod kibillenteni ebből az állapotból. Pl. mozduljatok ki egy kicsit, ne egész nap az ágyban legyen és csináljatok olyanokat, amiket korábban szeretett. Aztán ha hajlandó rá, kis lépésekben haladni.
2022. jan. 5. 23:13
 5/13 anonim ***** válasza:
0%

Ha nem veled él, kevésbé gáz

Ha meg veled él, ne pénzeld :)

2022. jan. 5. 23:22
 6/13 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem ha nem NAGYON depressziós, akkor megpróbálhatsz ilyesmit (a szavazást nézd): https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__.. .

A szex az ilyenkor tényleg totálisan felejtős. Sajnálom.

2022. jan. 5. 23:34
 7/13 anonim ***** válasza:
11%

ha tied a lakas akkor 1xuen csomagold ossze a cuccait es rakd ki.

ha az ove es jo neked ingyen lakni, akkor kezdj el csajokat ujitani szexre

ha albi, akkor a megoldas a 2 kozott lesz

2022. jan. 6. 00:30
 8/13 anonim ***** válasza:
0%
Keressen munkát!
2022. jan. 6. 00:32
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Úgy bírom az olyan válaszokat, hogy "kuka, dobd ki, hagyd ott".

Ha tényleg depressziós, az komoly baj. Én sajnos 10 évig szenvedtem tőle, az is nehéz volt, hogy kikeljek az ágyból. A viselkedésem miatt még a közeli családtagjaimat is elveszítettem, pedig VÁLTOZNI AKARTAM, és vagy 6 pszichológust megjártam.

Ezzel nem azt akarom mondani, hogy benne kell maradni egy rossz kapcsolatban. Viszont ha tényleg depressziós, akkor igenis rá kell venni, hogy kérjen segítséget. Mert ez komolyabb, rosszabb lesz.

Ha viszont a próbálkozásaid ellenére sem fog változni, akkor bizony ott kell hagyni, mert te is rá fogsz menni. Viszont én nem tanácsolom egyből azt, hogy dobd ki.

Nekem anno nagy segítség lett volna, ha valaki eljár velem edzeni. Illetve keressen célt magának az életben, vagy munkát mielőbb.

2022. jan. 6. 01:10
 10/13 anonim ***** válasza:
Ha nincs szex akkor kuka.
2022. jan. 6. 01:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!