Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltöznétek olyannal aki nem akar beszállni a bérleti díjba, rezsibe hanem elvárná, hogy én fizessek mindent?
Nos akkor én jó nagy hülye voltam! Jött hozzám gyerekkel együtt, az összes kiadásunkat gyakorlatilag én fizettem, én vásároltam, főztem, meg 3 helyen is dolgoztam a "családomért".
Erre se szó se beszéd lelépett.
Azzal indokolta, hogy nem haladunk sehová.
Köszi! 😂😂😂
Ha a ferfi nem hagyna hogy beszaljak a penzugyekbe akkor nem bannam.
22L
Az attól függ. A saját fizetését mire költi ha nem ad a költségekbe?
Nálunk pl úgy van, hogy a férjem fizetéséből élünk, az én fizum meg megy közös megtakarításba mióta együtt élünk ( 11 éve) minden hónapban. Csak akkor nyúlunk hozzá ha valami extra kiadás van, pl új háztartási gépet kell venni, szerelőt hívni, új telefon kell valamelyikünknek, vagy laptop, bármi hasonló. De ez a közös megtakarításunk.
Egyszerűen azért oldottuk meg így, mert nem akartuk ide-oda tologatni a pénzt, melyik kié, honnan, stb. Így volt a legegyszerűbb.
Nem is értem,hogy bizonyos embereknek,hogy áll a fejében a gondolat.
Ugyan is sehol sem lehet ingyen enni inni aludni.Vagyis élni.Ha egyedül élne akkor hol lakna a híd alatt,vagy hol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!