Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Összeköltöznétek olyannal aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeköltöznétek olyannal aki nem akar beszállni a bérleti díjba, rezsibe hanem elvárná, hogy én fizessek mindent?

Figyelt kérdés
2021. dec. 27. 15:34
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%
22-es,attól,hogy otthon ezt látta még nem kellene törvényszerűen magának is ezt vinnie tovább. Azért csak tudja,h vannak kapcsolatok amik így működnek,vannak amik ellenkezőleg. Ráadásul beszéltek már róla,tehát tiszta előtte a helyzet. Ő nem fog változni,mert nem akar.
2022. jan. 3. 16:53
 32/37 Alessandro10 ***** válasza:
97%

Nos akkor én jó nagy hülye voltam! Jött hozzám gyerekkel együtt, az összes kiadásunkat gyakorlatilag én fizettem, én vásároltam, főztem, meg 3 helyen is dolgoztam a "családomért".

Erre se szó se beszéd lelépett.

Azzal indokolta, hogy nem haladunk sehová.

Köszi! 😂😂😂

2022. jan. 10. 01:40
 33/37 anonim ***** válasza:
Mi újság, kérdező?
2022. jan. 10. 13:18
 34/37 anonim ***** válasza:
22%

Ha a ferfi nem hagyna hogy beszaljak a penzugyekbe akkor nem bannam.

22L

2022. jan. 10. 20:22
 35/37 anonim ***** válasza:

Az attól függ. A saját fizetését mire költi ha nem ad a költségekbe?

Nálunk pl úgy van, hogy a férjem fizetéséből élünk, az én fizum meg megy közös megtakarításba mióta együtt élünk ( 11 éve) minden hónapban. Csak akkor nyúlunk hozzá ha valami extra kiadás van, pl új háztartási gépet kell venni, szerelőt hívni, új telefon kell valamelyikünknek, vagy laptop, bármi hasonló. De ez a közös megtakarításunk.

Egyszerűen azért oldottuk meg így, mert nem akartuk ide-oda tologatni a pénzt, melyik kié, honnan, stb. Így volt a legegyszerűbb.

2022. jan. 11. 00:24
 36/37 anonim ***** válasza:
Nem értem a logikát, hiszen ha azt látja otthon apa rendszeresen veri az asszonyt, akkor ő is igényelné? Szerintem ez egy troll kérdés, avagy puncson szedtél össze valakit.
2022. jan. 11. 07:01
 37/37 anonim ***** válasza:
100%

Nem is értem,hogy bizonyos embereknek,hogy áll a fejében a gondolat.

Ugyan is sehol sem lehet ingyen enni inni aludni.Vagyis élni.Ha egyedül élne akkor hol lakna a híd alatt,vagy hol.

2022. jan. 16. 19:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!