Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltöznétek olyannal aki nem akar beszállni a bérleti díjba, rezsibe hanem elvárná, hogy én fizessek mindent?
Nem költöznék össze olyannal aki nem akar beszállni a bérleti díjba és a rezsibe. A barátommal 2 hónap ismerkedés után költöztünk össze. Illetve én költöztem hozzá. Egyértelmű volt hogy mindent felesben fizetünk.
25N 33F
Ne dobd el rögtön.. próbáld neki elmagyarázni a helyzetet, hiszen nem magától lett ilyen, hanem ezt látta/tapasztalta otthon.
Ha nem is a felét, de valamennyit kérj tőle. Rezsit pl, az nem olyan vészesen sok.
Szerintem.
A lakást igy is ugy is fizetned kell..
De persze én csak akkor tennék így, ha kölcsönösen szeretnénk egymást, ha csak azért van mert miért ne, küldd a francba.
Vagy ha úgy érzed, hogy nem szeret/nem tisztel más dolgokban.
Mondd el neki, h az a normális, hogy a párok együtt állnak mindent és nem lehuzni akarod.
Én a barátnődnek adok igazat.
Feltéve h mos,főz,takarít rád
17, " Fullos? Mert az pénzbe kerül. "
És ha nem fullos, de a férfi a fullos akkor ki fizet???
Te aztán tudnád eltartatni magad ha lenne olyan csicska .
Akkor inkább örökbefogadnék egy állatot.
Kutyát vagy macskát. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!