Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Összeköltöznétek olyannal aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeköltöznétek olyannal aki nem akar beszállni a bérleti díjba, rezsibe hanem elvárná, hogy én fizessek mindent?

Figyelt kérdés
2021. dec. 27. 15:34
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
88%

Nem költöznék össze olyannal aki nem akar beszállni a bérleti díjba és a rezsibe. A barátommal 2 hónap ismerkedés után költöztünk össze. Illetve én költöztem hozzá. Egyértelmű volt hogy mindent felesben fizetünk.

25N 33F

2021. dec. 27. 23:06
 22/37 anonim válasza:
77%

Ne dobd el rögtön.. próbáld neki elmagyarázni a helyzetet, hiszen nem magától lett ilyen, hanem ezt látta/tapasztalta otthon.

Ha nem is a felét, de valamennyit kérj tőle. Rezsit pl, az nem olyan vészesen sok.

Szerintem.

A lakást igy is ugy is fizetned kell..

De persze én csak akkor tennék így, ha kölcsönösen szeretnénk egymást, ha csak azért van mert miért ne, küldd a francba.

Vagy ha úgy érzed, hogy nem szeret/nem tisztel más dolgokban.

Mondd el neki, h az a normális, hogy a párok együtt állnak mindent és nem lehuzni akarod.

2021. dec. 28. 10:16
 23/37 anonim ***** válasza:
36%

Én a barátnődnek adok igazat.

Feltéve h mos,főz,takarít rád

2021. dec. 29. 22:27
 24/37 anonim ***** válasza:
93%
Kizárt.
2021. dec. 30. 17:33
 25/37 anonim ***** válasza:
46%

17, " Fullos? Mert az pénzbe kerül. "

És ha nem fullos, de a férfi a fullos akkor ki fizet???

Te aztán tudnád eltartatni magad ha lenne olyan csicska .

2021. dec. 31. 15:33
 26/37 anonim válasza:
47%
Mi is albérletben lakunk a párommal és csak ő dolgozik. Szerinte a nő dolga az hogy pihenjen főzzőn és takarítsunk. Mi teljesen jól megvagyunk igy
2022. jan. 2. 09:55
 27/37 anonim ***** válasza:
94%
Takarítsatok?
2022. jan. 2. 10:54
 28/37 anonim válasza:
93%
Semmiképpen !!!
2022. jan. 2. 12:06
 29/37 anonim válasza:
80%
Aki a punciért pénzt kér, az prosti. Nem pedig társ. Ha talál olyant, akinek ez megfelel, miért ne tenné? A te döntésed, mit ér meg neked? Nem értem, miért kérdezed ezt, tudod te jol a választ, csak megerősítést szeretnél kapni, hogy mégse vagy akkora..... De a te döntésed, ne másra hallgass.
2022. jan. 2. 15:09
 30/37 anonim ***** válasza:
81%

Akkor inkább örökbefogadnék egy állatot.

Kutyát vagy macskát. :)

2022. jan. 3. 13:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!