Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Húszon éves lányok, ti milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Húszon éves lányok, ti milyen típusú fiúval költöznétek össze?

Figyelt kérdés

Nekem van saját lakásom. Nyugodt, türelmes vagyok. És a házimunkában is kiveszem a részem. Gyereket is szeretnék pár év múlva. Ezek a dolgok előnynek szakítanak?

25/F

2021. dec. 24. 08:01
 1/6 anonim ***** válasza:

A lakás előny, a többi alap.

És mielőtt valaki beszól, nekem is van lakásom

2021. dec. 24. 09:08
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Van házam, nem érdekel, hogy a másiknak van-e lakása.

Gyereket nem akarok, így az kizáró.

A többi alap, nem előny.

2021. dec. 24. 09:17
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem az, hogy valaki gyereket akar, kizáró ok, de ez csak én vagyok. A többi oké, szükséges de nem elégséges feltétele annak, hogy valakivel komolyan tervezzek. Kivéve a lakást, az számomra nem szükséges, csak pozitívum.

Ezek mellett még az kellene nekem, hogy az illető, mint társ, rendben legyen: hogy tényleg tudjunk egymás mellett egy olyan életet élni, amibe nem kényelmesedünk bele, nem laposodunk el. Hogy tudjunk együtt olyan dolgokat csinálni, amitől fennmarad a kapcsolatunk jónak, izgalmasnak. A párommal is attól jó a kapcsolatunk, hogy mindenre nyitott, benne van a hülyeségben, megyünk erre-arra, itthon is kitalálunk dolgokat, amikkel együtt hülyéskedhetünk. Vannak közös hobbijaink, járunk edzeni, szóval nem az van, hogy megvan a kapcsolat és megállt az élet. És mindezek mellett lehet vele tervezni, nyűjteni közös célokra, közösen elvégezni a ház körüli munkát, stb. Szóval nem szégyenkezem miatta és nem unom az életem miatta, nekem ez fontos.

25n

2021. dec. 24. 11:23
 4/6 anonim ***** válasza:

Azzal aki komoly kapcsolatot akar és családot a késöbbiekben. Fontos, hogy nagyon bulizós se legyen mert azt már kinöttem.

A saját lakás az nagy előny, de nem lenne feltétel.

A házi munkában szerintem alap, hogy segítsen mivel sokat dolgozom én is.

23/L

2021. dec. 24. 23:03
 5/6 anonim ***** válasza:

Spirituálissal.

Az, hogy van melód, nem a személyuséged része.

De amúgy igen, amiket leírtál, mind előny.

2021. dec. 26. 08:29
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem.

Most akarok gyereket, nem pár év múlva, és nem szeretem ha egy férfi takarít.

2021. dec. 29. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!