Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Költözzek vagy ne?
Barátommal 5 éve vagyunk együtt. Elgondolkodtam hogy el költöznék egy másik városba,munkám lenne ott. Viszont a barátom nem szeretne. Jó állása van itt, fizetés is elégge jó szóval egyrészről megértem hogy nem szeretne eljönni. Úgy érzem hogy boldogtalan vagyok itt.
Ami visszahúz engem a költözéssel kapcsolatban az ő mert nem szeretném itt hagyni, távkapcsolatban élni.
Felhoztam neki ezt a témát de csak annyit mondott hogy majd visszatérünk rá.
Nem tudok hogy mit tegyek.
5 éve vagytok együtt és nem tudjátok megbeszélni. Ez elég erős jele annak, hogy ennek annyi. Nem fejlődött sehova a kapcsolat. Nincs "mi" , csak "te" és "én", nem "nekünk milyen lesz itt maradni, vagy menni", hanem "én hogy érzem magam, nekem mi lenne a jó" és "ő maradni akar".
2 ember évtizedeket le tud élni egymás MELLETT anélkül, hogy valójában EGYÜTT lennének! Ezt nem szabad összekeverni egy kapcsolattal! Nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!