Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szépek az olasz lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szépek az olasz lányok?

Figyelt kérdés
Aki volt már együtt olasz lányal annak a véleményére vagyok kíváncsi meg minden érdekel az olasz lányokrol
2021. dec. 10. 09:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Olyanok, mint más nemzet lányai. Vannak szépek és kevésbé szépek.Inkább azt nézd, akit kiválasztottál magadnak, hogy tetszik vagy sem!
2021. dec. 10. 09:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Vegyes
2021. dec. 10. 09:55
 3/5 anonim ***** válasza:

Ugyan én lány vagyok, de a párom olasz és az év felét Olaszországban töltjük. Emiatt több olasz barátnőm is van, valamint nagyon jól ismerem és szeretem az olasz kultúrát.

Alapvetően olyanok, mint bármelyik más nemzet lányai. Köztük is van mindenféle ember, nem lehet sztereotípiákból kiindulni. A barátnőimből kiindulva alapvetően családiasak, nem csak azt nézik, hogy szeretnél-e családot alapítani, de azt is, hogy hogyan viszonyulsz a saját családodhoz és az övékhez. Az általam ismertek többségére igaz az olasz szenvedélyesség és érzelmesség és fontosnak tartják, hogy ki tudd mutatni az érzelmeidet többféle módon, legyenek azok szavak, érintések, gesztusok. Ha úgy érzik, hogy baj van, nem fognak kémkedni vagy ilyesmi, hanem eléd állnak, hogy mondd el, mi a probléma, addig nem mennek odébb (barátságra is igaz el). Bár fontos nekik az otthon és a család, egyáltalán nem otthonülősek, jóval inkább örökmozgók (bár szerintem ez inkább a korosztályom jellemzője).

Voltak olasz lány lakótársaim. Alapvetően szerettem velük együtt lakni, mert nagyon jó barátnőim lettek. Olyan szempontból háziasak, hogy a többségük szeret sütni-főzni, olyan szempontból zavaróak lehetetlenek, hogy hajlamosak rendetlenek lenni. Igazából sokat számít, hogy te hogyan viszonyulsz hozzájuk és mennyire vagy kompromisszumképes.

Külsőre azt mondanám, hogy a többség szép. Bár szeretik a hasukat, a többség szeret mozogni és sportolni, szóval általában jó alakjuk van. A többség szereti a divatot és jól öltözködni (ez nem márkát jelent, de aki megteheti, az azért szokott márkás cuccokat is venni magának). Mindkettő olyasmi, amit elvárnak legtöbbször a férfitól is, de az olasz férfiak többségében amúgy is ilyenek.

Ez inkább tanács, de ha olasz lánnyal szeretnél kezdeni, akkor tanulj meg olaszul, legalább egy alapvető szinten. Az olaszok (és ez most általánosítás lesz) mindig odáig vannak, ha egy külföldi megtanul olaszul, és ez egy jó pont nem csak náluk, hanem még inkább a családjuknál, ami ugye elég fontos legtöbbjük számára. Amúgy is egy gyönyörű nyelv.

26/N

2021. dec. 10. 10:07
 4/5 anonim ***** válasza:
37%
olyanok mint a cigók csak kulturáltabbak.
2021. dec. 10. 11:11
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem az ír lányok a legszebbek. Sötét haj-világos szem.
2021. dec. 10. 12:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!