Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem szexel velem eleget Nagyon gáz ha ezért más nőt keresek?
6# Bezsarolva... Perszee, ha nő írta volna a kérdést, mindjárt jönnének a "ah szívem, de hát neked is jár a szex hagyd ott a p.ba ezt a f.szt"
Az embernek lehessenek már igényei!
(Ugye az igényes pasit keresi mindenki. Jelzem, a szexre való IGÉNY is IGÉNYesség!)
Szakíítok vele ez biztos
Ha nincs elég kufirc az csak rosszabb lesz
Menjen vissza
szeretőnek
az való neki...
5 évig húztam egy csaj mellett, aki hitegetett hogy változni fognak a dolgok, nem változott, elegem lett és léptem. Neki is jobb mert talált mást, remélem jól vannak, nekem is jó mert találtam mást akit feleségül vettem és gyereket várunk.
Ha működik valami akkor eszedbe sem jut hogy vacillálj azon, hogy hova tart a kapcsolatod. Ha vlmi nem stimmel sikerül együtt megoldani. Ha egy fontos dolgot nem sikerül megoldani, akkor keress mást. Nem kell túlbonyolítani. Rossz érzés szakítani mind1 melyik oldalon állsz, de vannak dolgok amiket meg kell tenni.
Eleve nem értem milyen "szeretet" az, hogy csak a szexen alapul a kapcsolat mert ha nincs "elég" belőle akkor felhúzod a nyúlcipőt.
Fontos de nem a legfontosabb.
És persze ne felejtsük el, hogy még te is kerülhetsz olyan élethelyzetbe amitől nem fog menni a "dolog", gondolom akkor ugyanez az elvárásod visszafelé is hogy elhagyjanak..
Ha ezért fog valaki elhagyni azt méltósággal elfogadom
előtte azért próbálom a kamagrát....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!