Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom lányának hétvégén lesz a szalag avatója, de nem hívott meg. Szeptembertől élünk együtt, jogosan esik rosszul?
30 van aki itt meg is írja ugyanezt.Van akit ezért a mennyekig pontozzák van akit le
Itt is lehet látni milyen sok színű ez a világ!
Lényeg az a mostohát semmibe nem kel venni de elvárni való sem legyen tőle semmilyen formában Ahogy te írod akkor is legyen senki
Nem sértő ez csak a másik félnek is had legyen joga a majdnem felnött vagy felnött gyereket semmibe venni!
Anyuka meg tudja hol a helye apukától a tartásdíj jön azon kívül ne várjon semmít!
Ne játssza a feleség szerepet mert ő már a múlt egy EX.
Gyerekszülését nóbel díj nem jár.Gyerekkel való visszaélés finoman fogalmazva nem helyén való!!
29 a 28as vagyok gyorsan az igazságot a pontozással le kell támadni mert sok anyukának rettenetesen fáj!
Elvált vagyok magam is tudod szégyen amít az a szülő művel aki így neveli a gyerekêt.
Tök mindegy miért válunk nincs hatalom a kezünkben és jog hogy a közös gyerekkel keserítsük a EXÜNK életét.Mert ez nem másról szól.!
Ara nem gondol a tisztelt szülő hogy talán meg is rövíditi a saját gyerekét mert az a mostoha egy felnött ember jó barátja is lehet.Még az is lehet hogy valamijen elfogadható kapcsolat alakulhatna ki.Legtöbb esetben valami önös érdekből az anyukák mivel ök tartják a gyeplőt megakadályozzák ezt
Tele beszélik a fejét a gyereknek aki ha nem is olyan kicsi talán felnött gyerek.De természetes hogy hadja magát manipulálni ő az anya hozzá kötödnek imádják ami rendjén van.Csak az anyától ez nincs rendben.
Az nincs rendjén hogy tulajdonként kezelik a gyereket és az ex férjét valami különös okból- hogy én szültem neki gyereket a maga alattvalójának tartja ő is tulajdon.
Nem tudja elengedni.(A legkönnyebb a gyerekkel zsarolni-akit teljesen normális módon imád)Tönkre kel tenni mindent a kapcsolatát el kel valahogy üldözni a párját(Aki ha nem miatta váltak egy vétlen személy)AZ ÖVÉNEK gondolja mind kettöt.Jó magam hagytam hogy ex férjem felesége jóban legyen a gyerekemmel
Mai napig így van.(Majd40éves)
Mi soha nem barátkoztunk össze de szerintem nem is utálkoztunk ha láttuk egymást.Nem viselkedtem úgy hogy a gyerek az enyém és az ex férjem is hozzám tartozik.Meg húztam rég azt a bizonyos vonalat.-VÉGE Semmi közöm hozzá!
Szerintem nagyon sokat kéne változzanak az ex feleségek fele ennyi probléma nem lenne.Amít 60évesen írtam rengeteg személyes beszélgetés tapasztalata.ITT sem a GYEREK DÖNT hanem az anya A gyerek feladata az ő döntését véghez vinni!
A te példád haragudnak rád mert az apjuk szerintük anyukat kéne örökre gyászolnia mint újra házasodni.Nem tudnak a saját veszteségük kel mit kezdeni nem tudják feldolgozni!
Sok eröt türelmet kitartást neked!
30 mond anyuka új partnerének van keresni valója esetleg ott?Az telyesen héjén való?
Érdekes módon az ilyen újdonsült párokkal semmi gond nem szokott lenni
Természetes anyukának van joga az életét élni a gyerek is elfogadja az új párját.
Fordítva miért olyan vérlázító ha az apáról van szó?
"Az telyesen héjén való?"
Lyaly :(
"Fordítva miért olyan vérlázító ha az apáról van szó?"
Azert, mert a kozepkoru anyuka tovabbra is azt hiszi, hogy annyi idos, mint a lanya, akinek a szalagavatoja van. Fel kell vilagositani, hogy ennyi idosen hol a helye :)
37F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!