Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Megalázó rituálé. Tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megalázó rituálé. Tényleg csak így lehet kibékülni?

Figyelt kérdés

A párom okkal vagy sokszor ok nélkül megsértődik rám. Akkor is, ha ő volt bunkó, ő a hibás, nekem kell kiengesztelni, bocsánatot kérni. Aminek külön ritusa van:

Le kell térdelni elé, elmondani mennyire sajnálom ami történt, miért az én hibám a dolog (akkor is, ha az ő hibája volt!) Azután engedélyt kérni, hogy a lábát megcsókoljam, nyalogassam.

Már elegem van ebből, nagyon próbára teszi a szeretetem iránta. Felnőtt férfiként úgy viselkedik, mint egy hülye kisgyerek!

2021. nov. 27. 05:27
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
89%
Jézusom. Szerintem én már a börtönben ülnék férj gyilkosságért:DDDDDDDDD
2021. nov. 27. 10:50
 22/26 anonim ***** válasza:
90%

Tőlem részegen kérte a párom egyszer, hogy térdeljek le és kérjek bocsánatot. Nemet mondtam. Utana fenyegetni kezdett, mondtam nem érdekel, akkor sem térdelek le és kérek bocst! A végén nekilökött a falnak amiért ellenkeztem! De még mindig kevésbé fájdalmas tapasztalat volt, mintha megalázkodtam volna...

Épelméjű ember amúgy nem kérne ilyet hogy térdelj le elé és úgy kérj bocsánatot! Hatalmaskodni akar feletted nem pedig problémát megoldani!

2021. nov. 27. 11:31
 23/26 anonim ***** válasza:

Azt hittem, le is kell pipálnod ;)

Egyébként tipikus kamu a behódoló nők elé görbe tükröt tartva.

2021. nov. 27. 17:50
 24/26 anonim ***** válasza:
Ha főzöl és takarítasz is, én megveszlek a gazdádtól...
2021. nov. 27. 21:52
 25/26 anonim ***** válasza:
Édes Istenem.... Sok pénze van? Vagy nincs hova menned? Ekkora csicska nőt en meg sose hallottam. Gratulálok, a nők szegyene vagy.
2021. dec. 1. 17:54
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Emberek, ha nem voltatok még bántalmazó kapcsolatban, akkor könnyű ítélkezni, hogy na biztos te jobban csinálnád!

Lehet szimplán fél, hogy ha nem teszi meg, akkor még durvább lesz a helyzet és így inkább megalázkodik!

Kedves kérdező! Ki kell lépni ebből a kapcsolatból, sajnos jobb nem lesz ez már! Nehéz de kívánok sok erőt hozzá!

2021. dec. 4. 00:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!