Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet több, mint 10 vagy több éven át együtt maradni?
Figyelt kérdés
Vagy mindig találnak kompromisszumot a párok? Mit tegyen az ember ha néha elege van a másik véleményéből, rossz megjegyzéseiből? ( de ezt leszámítva rendben minden..)2021. nov. 21. 11:35
1/8 anonim válasza:
Mondjuk ugy h szeretik egymást és nem mérgezőek.
2/8 anonim válasza:
Az még hagyján, de hogy lehet 30 év után is napi szinten ugyanúgy udvarolni a párodnak, mint az első randikon?
Pedig ők csinálják jól.
Nyilván jól választottak.
3/8 anonim válasza:
Hitel,nincs hova menni, van gyerek.
Általában a legtöbb nő ezért marad egy kapcsolatban.
4/8 anonim válasza:
Keressen olyan párt, aki mellett a legkevesebb a kompromisszum és a legnagyobb az egyetértés. Egyébként meg nálunk még a családban sem dívik beugatni egymásnak. Még a saját szüleimmel is úgy éltem, hogy bármeddig el tudtam volna képzelni, mert nem éreztem magam kellemetlenül köztük, sem velük. Elköltöztem, mert ez az élet rendje és nem akartam terhelni az amúgy is idős anyámat azzal, hogy engem pesztrál otthon, de bármikor bármeddig el tudnám őket viselni magam körül. A párommal is ugyanezt érzem. Nálunk nem szokás egymást vetélytársként kezelni, mi társak vagyunk, ráadásul nagyon hasonlóak nagyon sok dologban.
5/8 anonim válasza:
Nekem a szeretőm is megvan közel 10 éve.
6/8 anonim válasza:
Nálunk például úgy, hogy akkor is, azaz utána is meglátjuk a másikban azt amit szeretünk benne, miután kiidegelt.
7/8 anonim válasza:
Könnyen ha normális az a 2 ember
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!