Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy lehet több, mint 10 vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet több, mint 10 vagy több éven át együtt maradni?

Figyelt kérdés
Vagy mindig találnak kompromisszumot a párok? Mit tegyen az ember ha néha elege van a másik véleményéből, rossz megjegyzéseiből? ( de ezt leszámítva rendben minden..)
2021. nov. 21. 11:35
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
Mondjuk ugy h szeretik egymást és nem mérgezőek.
2021. nov. 21. 11:37
 2/8 anonim ***** válasza:
83%

Az még hagyján, de hogy lehet 30 év után is napi szinten ugyanúgy udvarolni a párodnak, mint az első randikon?

Pedig ők csinálják jól.

Nyilván jól választottak.

2021. nov. 21. 11:38
 3/8 anonim ***** válasza:
10%

Hitel,nincs hova menni, van gyerek.

Általában a legtöbb nő ezért marad egy kapcsolatban.

2021. nov. 21. 11:38
 4/8 anonim ***** válasza:
93%
Keressen olyan párt, aki mellett a legkevesebb a kompromisszum és a legnagyobb az egyetértés. Egyébként meg nálunk még a családban sem dívik beugatni egymásnak. Még a saját szüleimmel is úgy éltem, hogy bármeddig el tudtam volna képzelni, mert nem éreztem magam kellemetlenül köztük, sem velük. Elköltöztem, mert ez az élet rendje és nem akartam terhelni az amúgy is idős anyámat azzal, hogy engem pesztrál otthon, de bármikor bármeddig el tudnám őket viselni magam körül. A párommal is ugyanezt érzem. Nálunk nem szokás egymást vetélytársként kezelni, mi társak vagyunk, ráadásul nagyon hasonlóak nagyon sok dologban.
2021. nov. 21. 11:59
 5/8 anonim ***** válasza:
26%
Nekem a szeretőm is megvan közel 10 éve.
2021. nov. 21. 12:28
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk például úgy, hogy akkor is, azaz utána is meglátjuk a másikban azt amit szeretünk benne, miután kiidegelt.
2021. nov. 21. 14:19
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Könnyen ha normális az a 2 ember
2021. nov. 21. 14:47
 8/8 anonim ***** válasza:
Nehezen és fog csikorgatva.
2021. nov. 21. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!