Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadással van problémám, hogy tudok ezen változtatni?
Figyelj arra: mit és hogyan mondasz neki és mikor.
Kérd meg, hogy ezentúl jelezze vissza, ha kritizálod.
Egyébként szerintem minden párkapcsolat elfogadáson és kompromisszumon alapul, mert senki sem a másik tükörképe, teljesen azonos tulajdonságokkal, vágyakkal.
Valószínűleg túlságosan önálló nő lehetsz és ösztönösen az olyan férfiakat választod, akiknek kell a noszogatás.
Ami egy idő után túl sok lesz nekik.
Te nem tudsz rá felnézni,neki meg elege van az állandó kritizálásból.
Talán tévedek...
Egyébként egy módszer válhat be.
Bármi ,amit szóvá tennél,azt ne azonnal.
Gondolod át és ha másnap is úgy érzed,hogy nem tudsz elmenni mellette szó nélkül,akkor próbáld meg úgy elmondani,hogy ne kritikának tűnjön.
Köszönöm nektek 😊
Engem is a jó szándék vezérel ilyenkor, de akkor is biztosan romboló lehet a másiknak.
Nagyon függ attól mi a kritika.
Ami szerintem jogos, és valszeg te választod a gyerekes, tehetetlen vagy problémás férfiakat.
-házimunka, pl szedd össze a koszos gatyákat, mosogass el rendesen mert penészes, vidd le a szemetet mert rohad
-személyes higéné, pl ne legyen büdös, korpás haja, túrós farka, mosson fogat
-önpusztítás, pl részeg heti 3 napon, nem fizeti a számlákat, felelőtlenül vezet, drogozik
-tudatos incompetencia, pl eljátssza, hogy képtelen egy rántottát megfőzni, csak hogy te csináld helyette
Na, az ilyen férfiak tudatosan szubmisszív, traumatizált nőket keresnek, akik nem szólnak vissza.
Ha ez a helyzet, akkor dobd a pasit, keress egy terapeutát és később egy méltóbb partnert.
Ami viszont nem oké a részedről:
-olyasmi testi hibát kritizálni, amin mondjuk 20-30 perc alatt nem tud javítani. pl görbe az orra, alacsony kuszák a fogai, beszédhiba
-a munkahelyével régebben semmi bajod nem volt, de most már cikinek érzed (nem azért mert a munka miatt depressziós/serülései vannak)
-ízlés pl filmek terén, hobbik amik eleinte nem zavartak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!