Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig a másiknak van igaza. De mégse. Ezt más hogyan kezeli ?
A történet egyszerű, pár éve megszületett a gyerek akkor kezdődött minden. Feleségem sokszor mond nekem dolgokat, amire úgy tűnik hogy rosszul emlékszem, így kitaláltam hogy felveszem a beszélgetéseket..
Rögzítek minden telefon beszélgetést, és itthoni beszélgetéseket is.
Erre szükség volt, mert ha kiderül az, hogy teljesen megőrültem akkor orvosi kezelésre van szükségem, ezért mindent megtettem a helyzet rendezése érdekében.
Mondok egy példát:
Feleség kezd:
- Hozzál krumplit a kamrából.
- Itt van drágám a krumpli.
- Nem igaz hogy nem érted meg hogy nekem répa kellett.
Ilyenkor felvétel meghallgat, egyértelmű hogy ő krumplit mondott.
- Drágám, krumplit mondtál azt hoztam.
- Nem igaz !!!
- De itt a felvétel hallgassuk meg együtt.
- Nem igaz, az HAZUDIK.
- De drágám a te hangod van rajta, te kérted ezt.
- Az akkor is hazudik ne hülyézzél le engem tudom hogy mit mondtam.
- De a felvé....
- Nem érted meg, meghazudtolsz, szemét vagy mint a családod, menj a hülye haverjaidhoz őket hazudtold meg... blablabla !
.. A vége az, hogy a végén elengedem, egy ideig ment is, rendszeres az ilyen, engem meg nem érdekel, elengedem a témát.
De egy idő után, már nem is kér csak szememre veti hogy úgyse tudom felfogni, nem tudok kimenni a kamrába, nem tudok elmenni a boltba vásárolni (ja igen, az SMS is tud hazudni ! ), igazából full életképtelen vagyok, és sokszor úgy érzem magam itthon mint egy hülye.
Más akinél van ilyen az hogyan kezeli ?
Félreértés ne essék, én is mondok hülyeséget és félreértek dolgokat, az arány olyan 75-25 százalék, tehát nem egyszer mondtam én is marhaságot, ezeket felírtam az arány miatt, persze én lazán elismerem, sőt nem is teszem szóvá a legtöbb esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!