Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párok, akiknek nincs gyereke! Nálatok hogy szokott zajlani a Karácsony? (24., 25., 26.)
24-én általában kettesben karácsonyozunk, együtt készítünk valami különleges vacsorát, az ajándékainkkal foglalkozunk, társasozunk, filmezünk.
25-én megyünk szülőkhöz karácsonyozni, általában anyukámnál szoktunk lenni, mert párom szüleinél a kisebb gyerekek miatt nem fix a program, hogy ki hova megy épp. Őket általában két ünnep között szoktuk látogatni, de volt már olyan, hogy anyukámnál ebédeltünk és estére mentünk át hozzájuk.
26-án csak pihenünk általában. Bár az utóbbi év kivételével szinte mindig utaztunk valahova a két ünnep között. Hol külföldre, hol belföldön valahova. Aztán vagy újévre érünk vissza és itthon csinálunk házibulit a barátokkal vagy keresünk egy helyet, ahova mehetünk szórakozni vagy azt is máshol töltjük.
24 itthon kettesben. 25 és 26 egyik egyikőnk családjánál, másik másikónk családjánál. A két ünnep között meg van, hogy hívunk barátokat, de nagyon szeretjük kettesben is tölteni végig az ünnepeket.
Bár pont ettől az évtől készülünk bevezetni, hogy karácsony két napján itthon vagyunk, és a családjainkhoz ünnep körüli napokban megyünk.
24.- én anyósomhoz megyünk, közös vacsi, ajándékozás. A hátam közepére se kívánom, de muszáj. Nem akarom megbántani a páromat, és az anyósomat sem, ennyit kibírok évente egyszer.
25-26, szilveszter itthon vagyunk kettesben, sorozatozunk, játszunk, eszünk stb😊 Szerencsére mindketten végig együtt tudunk lenni, 24.-től már nem dolgozik egyikünk sem, csak a szilveszter( újév) utáni első hétköznap.
(12 éve vagyunk együtt) 36/N, 33/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!