Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan hisztisek és elviselhetetlenek a nők, mikor menstruálnak? Nem lehetne anélkül átvészelni ezt a pár napot, hogy a körülöttük lévőket idegesítenék?
Mármint, hogy a pasinak van meg.
Úgyhogy kitaláltam, ha hisztiző pasi jön oda hozzám, akkor megkérdezem tőle, hogy meg van?
Közterületen is vannak ilyen pasik. Buszon is pampogott, morgott egy pasi régen mikor utaztam, hogy menjek már arrébb, mert a lépcsőn csücsültem fáradtan, míg ő épp a székről felállva szált le a buszról. Nyilván neki is megvolt a menszesze.
Nem unjátok még ezt a kérdést, ez már az x-edik ilyen kérdés.
1. A menstruáció nagyon fájdalmas tud lenni. Nem mindenkinél, de sokak számára erős fájdalommal jár. A menstruáció nem más, mint az, hogy a méh belső oldala egyszerűen leszakad. Neked mikor szaladnak ki darabok a testedből? Soha? Gondoltam.
2. A menstruáció hormonális változásokkal jár. A hormonok határozzák meg az ember hangulatát, étvágyat, még a külső megjelenését is. Az embernek minimális esélye van olyan erős dolgok ellen mint a saját hormonjai.
#9 Szia, gondoltam segítek kicsit, meg más lánynak, ha esetleg olvassák.
Régen nekem is pontosan ilyen volt mint neked, de rengeteg lánynak olvastam a tapasztalatait, hogy miután elkezdtek vitamint szedni, sokkal jobb lett és ezt en is tapasztaltam.
Miota d vitamint szedek, egyáltalán nem kell hánynom, es a c vitamin enyhített a fájdalmon, legalabb 2000mg-ot szedek belőle.
De a legfontosabb a magnézium, amiota azt szedem, az nap is mikor megjon, be veszek csak egy gyógyszert és kész, azalatt a mensim alatt többet nemis kell, pedig előtte volt, hogy 24 óra alatt bevettem 9et,annyira szenvedtem,szóval próbáld ki kérlek te is, megéri:)
Esetleg plusszba kipróbálhatod ezt a cseppet: [link]
Nekem ez is enyhített a fájdalmon.
Hidd el, nem az a normális ha fáj, lehet ellene tenni, sok sikert:)
En soha nem hisztizek,mikor megvan inkabb erzekeny vagyok pl ha latok egy videot ami szomoru ki esik egy-ket konnycsepp.
DE es ezt halalkomolyan irom,nekem a baratom sokkal tobbszor hisztizik mint en. Sot o hisztizik 90%ba.
Kedves vagy. De az endometozison ez nem segit sajnos 😒
Nem tehetünk róla, biológialag a ciklus ezen szakaszában állunk hormonálisan a legközelebb a férfiakhoz (ilyenkor a legalacsonyabb az ösztrogén meg progszteron, tehát ilyenkor dominánsabb a tesztoszteron hatása), így ilyenkor hajlamosak vagyunk olyan elviselhetetlenek lenni pár napig, mint amilyenek a férfiak egész hónapban.
Tartsatok ki!
Az erős hullámként érkező hormon termelés miatt változhat a hangulat.
Végső soron minden embert az agyában zajló biokémiai folyamatok irányítanak. :)
Vannak olyan emberek (nők és ferfiak között is), akik élvezik, ha idegesíthetik a saját környezetüket. Nagy ívben el kell kerülni az ilyeneket.
Egyébként meg nekem nőként sem mond semmit az, hogy menstruációs "fájdalom".
Már kislányként is mindig jót röhögtem azokon, akik ilyen baromságra hivazkozva cseszegettek más embereket, azt képzelve magukról, hogy ők félistenek, akiknek mindent lehet. 😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!