Menstruálok és elviselhetetlenül fáj a hasam is és a derekam is mit tegyek h enyhítsem? A gyógyszer nem segített
Sajnos nincs más ötletem mint a gyógyszer. Próbálj ki másfajtát. Algoflex-M, Cataflam+Nos-pa. Nekem ezek enyhiteni szokták, ha nem is múlik el teljesen. Esetleg meleg borogatás a hasadra, derekadra.
Kitartás.
Szoríts a hasadra párnát, vagy engedj forró vizet valamilyen üvegbe, és azt szorítsd a hasadra...Esetleg fürödj meg melegvízben. Igyál egy kis gyógyteát is.
És én azt is olvastam, hogy a fenék felett közvetlenül vannak ilyen pontok, amik összeköttetésben állnak a méhhel, itt masszírozd körkörös mozdulatokkal, ez is jó lehet.
Remélem tudtam segíteni, és kitartás(:
algoflex m sárga tablettája ugyanaz, mint a nos-pa. a nos-pa viszont cataflammal olcsóbb és szerintem erősebb.
háziorvos felírja. a nospa meg azt hiszem vény nélküli. melegvizes palackkal próbálkozz és húzd fel kicsit a lábad oldalt fekve. nekem be szokott válni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!