Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire zavarna ha a párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire zavarna ha a párod minden hónapban hazamenne aludni ?

Figyelt kérdés

7éves a kapcsolat és ha esik ha fúj ő minden hónapban hazajár aludni 1 2 estét.

Nem zavar hogy nem az időt töltjük együtt, csak "maga hogy hazajár aludni" ez olyan furcsa nekem egy 30 éves lány esetében

Semmi baj hogy hazamegy látogatóba de sosem úgy hogy reggel megy este jön, pedig csak 50km a táv és az ő szülei meg ránk nem is kíváncsiak

2021. nov. 2. 07:50
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Havonta egy éjszakát kibírsz egyedül. Neki meg szüksége van erre.
2021. nov. 2. 08:36
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Egy normális szülő-gyerek kapcsolatnál nem zavarna. Nagyon jó érzés a szülői házban aludni, ott lenni. Ráadásul, még az sem elítélendő, ha netán ilyenkor a barátaival is találkozik. Az meg már nem férne bele egy reggel megy-este jön alkalomba.
2021. nov. 2. 09:08
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Havonta? Miért zavar ez téged?
2021. nov. 2. 09:25
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
Engem zavarna. Amikor az ember nősül/férjhez megy, akkor már az új család az első, pláne ha gyerek is van. Nem azt mondom, hogy a szülő utána már nem számít. Ha segíteni kell, vagy olyan helyzet adódik, akkor persze, aludjon ott, de ha nincs semmi, akkor otthon aludjon már.
2021. nov. 2. 09:53
 15/21 anonim ***** válasza:
97%
Engem egy ilyen kisajátító személy zavarna és menne is a lapátra. "7 éve vagyunk kapcsolatba" huha a szülei meg 20 évig nevelték, eltartották, majd jön egy ficsúr akit zavar, ha ott alszik a szüleinél néhány estét. A szülők sem fognak örökké élni és nagyon is szép gesztus, hogy még most tölt velük több időt. És ahhoz sincs jogod, hogy kritizáld őket mit csinálnak ilyenkor. Vannak akik nem tehetik meg vagy igénylik, hogy akkor megfogjuk egymás kezét és elmegyünk ide-oda kirándulni. Barátnőd szeret hazajárni akkor biztos nem lehetnek olyan rossz szülők mint aminek te beállítod őket.
2021. nov. 2. 10:14
 16/21 anonim ***** válasza:

Havi 2 alkalom semmi, egyáltalán nem zavarna. Én a magam részéről évente 2x se aludnék a szüleimnél, de az én vagyok, az miért zavarjon ha a párom másképp gondolja?

Engem az a fajta hozzáállás zavarna, amit te produkálsz, meg se tudod magyarázni, miért zavar pontosan (kb. az ilyen "mert csak" kategória amit írtál), de azért véletlenül se gondolkoznál el azon, hogy lehet, hogy te gondolod rosszul. Nem kell ám megértened, sőt, nem kell egyetértened sem, bőven elég elfogadnod.

2021. nov. 2. 10:27
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
Nem mondom, hogy fura, mert nem az, csak *hozzám* lenne fura. Nem tudom megmagyarázni, kb olyan, hogy én nem így vagyok felnőtt.
2021. nov. 2. 10:35
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Édesapám már elhunyt. 7 éve történt, de még mindig rettenetesen hiányzik.

Édesanyámra és mostohaapámra pedig pár hete majdnem rárobbantották a házat - a puszta szerencsén múlt, hogy nem érték el a lángok a közeli gázcsövet.

Szóval igen, menjen! Nem mindenkinek adatott meg, hogy szerető szülei legyenek, és az idő mindenki számára véges.

Hiába fiatalok még, bármikor történhet egy betegség vagy baleset (mint nálam) és ezt az időt ki kell használni.

Egy-egy napot a hónapból meg ne sajnálj tőle.

2021. nov. 2. 10:38
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Bizonyára miattad nem járnak sűrűbben a szülei hozzátok.

Amíg nincs család addig simán beleférhet, hogy néha nosztalgiabol otthon aludjon. Én is mennék ha tehetném, de már nincs meg a régi szobám.

2021. nov. 2. 11:01
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Havi egyszer biztosan hazautazom. Ott alszom két napot. Sőt, eleve úgy kérem a beosztásomat, hogy szabadok legyenek a szüleim is. Páromnak nem gond. Készítek neki valami finomságot mielőtt elutazom, hogy ne keljen bajlódnia ezzel. Ha lenne gyerek, akkor is mennék, mert szükségem van a szüleimmel töltött időre. Ahogy a páromnak is átgépezett éjszakára néha. Vagy vinném a gyereket is. Anyukám is vitt így nagymamához régen.

Akinek ezzel problémája van, azt sajnos nem tudom megérteni.

2021. nov. 2. 14:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!