Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mással is van úgy, hogy nem akar hazamenni ? Otthon a párom és már harmadszor mentem el a kapu előtt, de nem tudom rávenni magam hogy hazamenjek.
Figyelt kérdés
2020. dec. 9. 19:53
1/15 anonim válasza:
Pedig muszáj lesz mindjárt 20 óra.
2/15 anonim válasza:
Bízom benne, nem jut el idáig a kapcsolatom.
3/15 anonim válasza:
Nálam pont fordítva, alig várom, hogy végre hazaérjek.
4/15 anonim válasza:
Akkor kezdj el keresni egy albérletet, vagy ha a tied a lakás, küldd el. Ennek így nincs sok értelme.
5/15 anonim válasza:
Ó, szegény...
Ismerem az érzést. Bár szerencsére rég túl vagyok rajta
6/15 A kérdező kommentje:
Annyira nem rossz, most hagytam el Budakeszit itt nagyon szép az út nincs senki szemerkél az eső szól a zene, azt hiszem így minden a helyére került .
2020. dec. 9. 20:14
7/15 anonim válasza:
Lehet, hogy csak sok a stressz az utóbbi időben. Próbálj valami olyan programot szervezni, amit tudsz élvezni ;)
9/15 anonim válasza:
Miért van gyomorgörcsöd, ha haza kelle menned?
10/15 A kérdező kommentje:
Végülis éjfél előtt valamivel hazaértem, nincs semmi gond, legalábbis minden olyan ami megszokott, egyszerűen nem akartam hazamenni, kiszakadni a békéből és a nyugalomból amit az autóban éreztem, nem volt kedvem most folyamatosan túltenni magam a pofa vágáson kritikán és beszólásokon. Ez így sokkal békésebb volt.
Rendszeresen előfordul hogy megyek haza, és budapesti vagyok azt valahogy budapestről budapestre úton már Tatabánya vége táblát is elhagyom.
Most is megvolt, Páty, Zsámbék, Bicske, csákvár, Mór, Várpalota, székesfehérvár pákozd, Martonvásár, Érd és onnan haza..
2020. dec. 10. 07:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!