Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Anál előtt beöntés fecskendőve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anál előtt beöntés fecskendővel? Hogyan?

Figyelt kérdés
valahol hallottam, hogy gyógyszertárban kapható steril fecskendővel is meg lehet oldani. valaki próbálta már? tapasztalatok? higiénikus ez így? a csöves beöntőrendszer nekem nagyon komplikáltnak tűnik. (nem próbáltam még magát az anált se, csak jobbnak látom tájékozódni előtte..)

2014. okt. 21. 20:37
 1/5 anonim ***** válasza:
39%
A hátsó bejárat nem arra való amire te készülsz!
2014. okt. 21. 20:38
 2/5 anonim ***** válasza:

A gyógyszertári fecskendő nem arra való! Egyrészt túl rövid a szára, másrészt éles a széle, így könnyen sérülést okoz! Másrészt a térfogata is kicsi...

A csöves rendszer alatt mit értesz? Mi a komplikált benne?

Létezik körtefecskendő is beöntéshez.

Nézd meg itt a válaszokat:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__61..

2014. okt. 22. 10:40
 3/5 anonim ***** válasza:

u.i.: most jutott eszembe, hogy kicsit félreérthető a dolog.

Amit a fecskendőről írtam az az injekciós fecskendőre vonatkozik.

Körtefecskendőt is lehet kapni a gyógyszertárban többféle méretben, interneten nézz utána, ha érdekel.

2014. okt. 22. 10:43
 4/5 anonim ***** válasza:
én is körte fecsivel probálkoznék.
2014. okt. 22. 12:09
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

A körtefecskendő alkalmazása során felléphetnek görcsök, mivel nagyon gyorsan megy be a fenekedbe a víz.

Én ezt javaslom.

[link]

A folyadék 38 fok körüli felforralt és visszahűtött víz legyen.

2014. okt. 25. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!