Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit tennének a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennének a helyemben?

Figyelt kérdés

Van egy jó kapcsolat, együttélés,egy helyen dolgozunk (külön részleg,külön beosztás)

Tehát elég sokat vagyunk együtt.

Hirtelen jött egy lehetőség ,egyikünk külföldre költözik hónapokra. A másik ebbe teljesen belebetegedett,és nemtudja megérteni miért?!

2es fel eve vagyunk együtt.

2021. okt. 31. 05:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Meglepő,hogy te vékony jégnek látod a párkapcsolatokat. Főként, hogy azt gondolod ez mindenkinél így lehet.

Amiért én nem látom túl erősnek a tiédet az az,hogy egy hasonló helyzetben én ezt pozitívan élném meg,ha a páromnak ilyen lehetősége lenne,mert valószínűleg ez egy előrelépés vagy jó tapasztalat lehetne neki. Neked meg épp ez jelenti a problémát.

Ami neki egyfajta siker,abba te belebetegedtél.

Egyébként pár kérdés..

Rajta kívül kapott más is a cégnél ilyen lehetőséget?

Esetleg megy bárki a cégtől,aki miatt aggódsz?

Ha te is mehetnél,akkor örülnél neki?

Fordított esetben te semmiképpen nem élnél egy ilyen lehetőséggel,ha csak te mehetnél?

3as voltam.

2021. okt. 31. 07:55
 12/16 anonim ***** válasza:

A cserbenhagyás az, amikor ő elköltözik egy másik csajhoz, te meg ott maradsz az albérletetekben egy kicsi gyerekkel.

Milyen támogatást nem kapsz tőle?

2021. okt. 31. 07:59
 13/16 A kérdező kommentje:

Nem a parkapcsolatokat tartom vékony jegnek,hanem más kapcsolatáról úgy azt mondani hogy kuka,hogy csak a részletek részleteit ismeri valaki.

Igen nem örülök neki hogy kimegy, voltak olyan magán problémái,amit éppen hogy lekuzdottunk,és féltem őt,nehogy visszajöjjenek ezek a dolgok.

Nekem is lett volna lehetőségem,de nem mentem,kerestem olyan fejlődési lehetőséget ami itthon van, nekem a család, a családi élet fontosabb annál,hogy hónapokra kimaradjak belőle bármilyen okból is,így amíg van út arra,hogy itthon fejlodejek, addig ezt az utat valasztom !

Nem aggódok senki miatt,mármint 2en mennék ki,de egy másik férfival. Nincs féltékenység a kapcsolatban,ha nő lenne akivel kimegy,az sem zavarna jobban mint ez.

Nem örülnek akkor sem ha én is mehetnék, idős beteg szülőket eszembe sem jutna otthagyni hónapokra.

2021. okt. 31. 08:40
 14/16 anonim ***** válasza:
Ha csak hónapokra megy külföldre, az nem gáz, csak ne éreztesd vele,hogy ez neked milyen rossz, inkább mondd azt neki, hogy drukkolsz, hogy jól sikerüljön a kint lét, és várod haza, ugyanolyan szeretettel, mint ahogy eddig is szeretted, de ne nyomulj rá, amíg kint lesz, ne írogass neki naponta, csak akkor, ha ő ír valamit, mert azzal eltaszítod magadtól. Ez a különélés arra is jó lesz, hogy kiderüljön, tényleg egy pár lesztek-e a jövőben.
2021. nov. 1. 08:53
 15/16 anonim ***** válasza:
Én nem értem ezt a cserbenhagyás dolgot. Jött egy tök jó lehetősége. Bár rossz érzés hogy hónapokig nem találkozunk, egy percig nem jutna eszembe lelkiismeretfurdalást kelteni benne. Menjen, érezze jól magát, ha lehet akár többször is meglátogatnám pár napra, vagy akár egy-egy hétre. Ez azért nem olyan idősáv, amit ne lehetne kibírni, pedig nekünk már gyerekeink is vannak.
2021. nov. 1. 09:25
 16/16 A kérdező kommentje:

Én taszitom el azzal ha keresem? Ezt nem értem.

Nem azért megy ki mert nem szeret.

És együtt élünk mindennapos kontakt van közöttünk,sőt ha délutános vagyok is mindig hív...

Tehát eleg fura elképzelés az hogy taszitom azzal ha keresem...

Sőt,szerintem sokkal inkább taszitana ha nem keresnem magamtól csak rá várnék...

2021. nov. 1. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!