Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennének a helyemben?
Lényeg annyi , hogy kikoltoztem Angliába és új munkahelyem lett ... és a munkatarsammal flortoltunk és mostmar ott tartunk , hogy mindennap csok és ez az amit csak lehet csinálni ey irodaban, a gond az hogy van barátnője és 3gyerekuk... mivel mindennap csináljunk mostmar kezdem meg kedvelni de ugysem fog szakítani a novel ...
Mellesleg rosszul is erzem magam emiatt
L/27.
Menj, oszt' mutatkozz be a családnak.
32/f
Valaszolni akartam.
Kedvesen, hasznosan.
De az alaptezis is meghalad engem:
csok, minden van, amit a kornyezet lehetove tesz es te ezek UTAN kezded el kedvelni az illetot?
Amugy, ne legyel naiv, ugysem hagyja ott a feleseget es a gyerekeket.
Ha nem akarsz lelkileg, erzelmileg serulni, mihamarabb veget vetsz ennek.
Nem tudom, még sose ért olyan baleset, hogy egy három gyerekes családapa szeretője legyek.
Azt már próbáltad, hogy dolgozni jársz be, mielőtt másnak is feltűnik, hogy ez a mindennapos program? Vagy ez benne van a munkaköri leírásban, hogy mindenki mindenkivel?
Van felvétel? Küldök önéletrajzot.
Minden bizonnyal meg van valamennyi lelkiismereted. Ha ennek ellenere sem jottel ra, hogy mit kene tenned, akkor agyilag fel kene noni a lelkiismereted melle.
42F
Ba$zki, maholnap 30 eves vagy es ugy irsz mint egy 20 eves picha.
Az hogy "telorol vagyok" nem kifogas, felnott ember vagy, nem tanultal meg rendesen irni/fogalmazni?
A legtobb joerzesu embernek kinyilik a bicska a zsebeben attol, hogy egy kapcsolatban elo apukaval kavarsz. Gondolj bele ember, ha te szulnel 3 kolykot egy ferfinek, aki a fiatal titkarnojevel kavarna te hogy erezned magad?!?!?!
Azt ugye tudod, hogy a felosseg haritas meg az ovodaban sem nyero strategia. 27 evesen nem jutottal el oda, hogy egy alatalad elkovetett erkolcsi kihagasert vallald a felelosseget? Azert remelem a szuleidet is beavatod ezekbe, biztos buszkek lennenek arra, hogy az eletuk egy jelentos reszet a te felnevelesedre "dobtak ki". Ez az erkolcsi hulla kategoria. Talan csak elsirnak magukat. Nezzuk csak a lajstromot, eloszor megbuktal hazassagtoresbol, utana felelosseg vallalasbol, ha jobban megkapirgaljuk meg penzert is bevallalnal ezt azt. Mennyire melyre tudsz meg sullyedni?
Abba belegondoltal, hogy mi lesz azzal a 3 gyerekkel, amikor lebuktok a kujonnal? Persze hogy nem. Nem neked majd a szemukbe nezni, te csak apucit kezelgeted, amig lapatra nem kerul, a 3 szerencsetlen meg egesz eleteben annak issza a levet, hogy a csalfa apuci, meg a konnyuveru munkatarsa vegigprobaltak mar a fenymasolotol kezdve az osszes irodai hasznalati targyat. Ha segit a helyes dontes meghozatalaban, te egy kretennel hetyegsz, nem olyan, akit mutogatni szeretnel tarsasagban.
42F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!