Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ti mit tennének a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennének a helyemben?

Figyelt kérdés

Lényeg annyi , hogy kikoltoztem Angliába és új munkahelyem lett ... és a munkatarsammal flortoltunk és mostmar ott tartunk , hogy mindennap csok és ez az amit csak lehet csinálni ey irodaban, a gond az hogy van barátnője és 3gyerekuk... mivel mindennap csináljunk mostmar kezdem meg kedvelni de ugysem fog szakítani a novel ...

Mellesleg rosszul is erzem magam emiatt

L/27.

2019. jan. 15. 22:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Mi az hogy nem csak Te kellesz hozzá?Ha nem állsz oda nincs,Te kellesz hozzá! Gondolom,akkor vallod a, ha én nem,akkor majd megteszi más elvet is.

Szerintem dolgozz,azért mentél ki,és keress valaki mást.

2019. jan. 16. 04:57
 12/12 anonim ***** válasza:
Én kiszállnék mivel ott a család stb. Te csak örök másodhegedüs maradsz ebben a kapcsolatban. Majd belehabarodsz és egyre nehezebben tudsz kiszallni. Ez olyan mint a drog könnyü rászokni észre sem veszed csak hogy a rabjává á váltál na a leszokás a kihívás. Mijen áron!? Tönkre méssz idegileg és ott tartasz hogy nyugi bogyókat szedsz meg iszol stb. Keress olyt akinek te jelentés a világot.
2019. jan. 27. 02:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!