Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után költöztetek össze a párotokkal az ismerkedés első napjától számítva?
Figyelt kérdés
2021. okt. 22. 21:01
11/17 anonim válasza:
Néhány hét (kb. két hónap) után. Covid alatt, ősszel jöttünk össze, nem nagyon volt más program a "gyere át, rendelünk kaját és filmezünk" és társain kívül, aztán egy idő után felmerült, hogy minek megyek egyáltalán haza, ha a dolgaim elvégzése után úgyis az első utam hozzá vezet.
12/17 anonim válasza:
2 év, 1 hónap, 13 nap. Az esküvőnk napjatol elunk egyutt azert tudom ilyen pontosan.
13/17 akosmester147 válasza:
1 hét után, ennek 10 éve
14/17 anonim válasza:
6 éve barátok voltunk, mikor összejöttünk. Ez után 11 hónappal költöztünk össze, fél évre rá házasodtunk össze.
15/17 anonim válasza:
Én nem tudom, nálunk mi számít ismerkedési szakasznak.
Amikor összejöttünk, utána 3 hónappal.
Az előtt kb 1-1,5 hónap volt az az időszak, amikor sejtettük, hogy a másik többet szeretne, rendszeresebben találkozgattunk, kettesben is, egymásnál aludtunk, de még semmi nem volt köztünk (se csók, se semmi). Szóval ha innen nézzük, akkor 4-4,5 hónap után.
Ez előtt kb 8 hónapja ismertük egymást, munkatársak voltunk, meg talán barátok, bár én annyira nem tekintettem rá barátként még. Ha meg innen nézzük, akkor 1 év után.
17/17 anonim válasza:
Mi fiatalon jöttünk össze épphogy betöltöttük a 18. 5 év után költöztünk össze, de mi is ismertük egymás minden apró dolgát, szóval nem volt meglepi. Bár előtte minden nap együtt aludtunk de nem cuccoltunk össze, csak 5 év utàn mert addig suli, nem volt saját keresetem stb.. 7 év után esküvő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!