Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyi idő után költöztetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után költöztetek össze a párotokkal az ismerkedés első napjától számítva?

Figyelt kérdés
2021. okt. 22. 21:01
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
22%

Pénteken diszkóban találkoztunk.Koktéloztunk, táncoltunk, majd elmentem hozzá.Szombaton elmentünk egy wellnesz szállodába pár napra.

Mikor jöttünk hazafelé, mondta hogy már ne is menjek haza, cuccaimért elküld egy fuvarost és elhozza.Azóta élek a 2. kerületben valahol a hegyekben.

28L

2021. okt. 22. 21:05
 2/17 anonim ***** válasza:
29%
-666
2021. okt. 22. 21:07
 3/17 anonim válasza:
52%
1 év netes ismerkedés, találkozás élőben, 2 hónap múlva költöztünk össze. Ha anyagilag nem álltunk volna olyan szarul, már az első napon összeköltöztünk volna. :)
2021. okt. 22. 21:12
 4/17 anonim ***** válasza:
80%
Fél év után, mert akkor vettem lakást, és lett kész a felújítás. Ő meg pont jött volna el otthonrol, szóval minden klappolt.
2021. okt. 22. 21:15
 5/17 anonim ***** válasza:
83%

1 év után az első randink után. Azért ilyen "későn", mert ugyanabban a lépcsőházban laktunk, csak ő eggyel fölöttem. Ha találkozni akartunk, egyetlen emeletet kellett megtenni, másfél percre voltunk egymástól.

Végül úgy döntöttünk, hogy még ez is sok, így hozzáköltöztem :)

2021. okt. 22. 21:24
 6/17 anonim ***** válasza:
77%
2 év után, mert még fiatalok voltunk és egyetemisták, mikor megismertem.
2021. okt. 22. 21:27
 7/17 anonim ***** válasza:
80%

Haha, hát mi 7 év után :D

De nekünk az a sztorink, hogy 14 évesen ismerkedtünk meg közös barát által, 18 évesek voltunk mikor összejöttünk és 21 évesek, mikor összeköltöztünk.

Nekünk egyértelmű, hogy miért kellett majdnem 3 évet várni a költözésre, hiszen suliztok, semmi pénzünk nem volt, meg igazából nem is rohantunk sehova, szülőknél laktunk.

Így utólag nagyon örülök, hogy nem ugrottunk elsőre fejest a dologba, mert mire összeköltöztünk már minden kis hülyeségét ismertük a másiknak és semmi meglepi nem volt.

2 éve lakunk amúgy együtt, most 23 évesek vagyunk :)

2021. okt. 22. 21:31
 8/17 anonim ***** válasza:
25%
Dec. 11-én találkoztunk először úgy, hogy sejtettük, hogy a másik akar valamit, szept. 2-án pedig megszülett az első gyerekünk, rá 4 napra költöztünk össze.
2021. okt. 22. 21:56
 9/17 anonim ***** válasza:
38%
Elso alkalomtol nala maradtam, de csak lassan cuccoltam hozza, volt sajat otthonom. Nem volt nyomas, hogy odakoltoztem, csak siman egyutt akartunk lenni. Maskulonben nem igy lett volna.
2021. okt. 23. 00:06
 10/17 anonim ***** válasza:
Egy hónap híján 3 év után. Középiskolások voltunk, amikor megismerkedtünk.
2021. okt. 23. 00:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!