Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után költöztetek össze a párotokkal az ismerkedés első napjától számítva?
Pénteken diszkóban találkoztunk.Koktéloztunk, táncoltunk, majd elmentem hozzá.Szombaton elmentünk egy wellnesz szállodába pár napra.
Mikor jöttünk hazafelé, mondta hogy már ne is menjek haza, cuccaimért elküld egy fuvarost és elhozza.Azóta élek a 2. kerületben valahol a hegyekben.
28L
1 év után az első randink után. Azért ilyen "későn", mert ugyanabban a lépcsőházban laktunk, csak ő eggyel fölöttem. Ha találkozni akartunk, egyetlen emeletet kellett megtenni, másfél percre voltunk egymástól.
Végül úgy döntöttünk, hogy még ez is sok, így hozzáköltöztem :)
Haha, hát mi 7 év után :D
De nekünk az a sztorink, hogy 14 évesen ismerkedtünk meg közös barát által, 18 évesek voltunk mikor összejöttünk és 21 évesek, mikor összeköltöztünk.
Nekünk egyértelmű, hogy miért kellett majdnem 3 évet várni a költözésre, hiszen suliztok, semmi pénzünk nem volt, meg igazából nem is rohantunk sehova, szülőknél laktunk.
Így utólag nagyon örülök, hogy nem ugrottunk elsőre fejest a dologba, mert mire összeköltöztünk már minden kis hülyeségét ismertük a másiknak és semmi meglepi nem volt.
2 éve lakunk amúgy együtt, most 23 évesek vagyunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!