Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hol lehetne művész lányokkal...

Hol lehetne művész lányokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés

2021. aug. 28. 15:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Múzeumokban, suliban (bár nem lehet tudni a korod), művészetek völgyében, kiállításokon stb. De akár is is.
2021. aug. 28. 16:06
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
De akár itt is*
2021. aug. 28. 16:06
 3/5 anonim ***** válasza:
91%
Milyen fajta művészekkel? Én pl írok. Van itt is ,,művészetek" kategória egyébként.
2021. aug. 28. 16:27
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Instagrammon vannak művészkék akik kiteszik az alkotásukat. Náluk is bepróbálkozhatsz szerintem.

Papírboltba csak betér egy-kettő :,D

Vagy ejts el "véletlenül" egy halom festéket meg radírt. Arra én ráugranék, mint gyöngytyúk a takonyra. Mármint nem rád, a holmikra Hahaha

.... Na jó, lehet szimpi volnál tőle... :D

2021. aug. 28. 16:27
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Én meg művészfiúkkal akarok ismerkedni ;))

De ha engem kérdezel, én lány vagyok, és eléggé a képzőművészet témában mozgok. Az első írta a múzeumot, ami egyébként kézenfekvő lenne, de én elsősorban azért járok múzeumokba, mert érdekelnek a melók, szeretnék elmélyedni bennük, átszellemülni, miközben velük foglalkozom, és engem például tuti zavarna, ha valaki teljesen random odajönne hozzám és elkezdene kérdezgetni. Könyvtárral hasonló. Persze megpróbálhatod, ez nagyon szubjekív gondolat volt. Jarj alterhelyekre, kocsmákba, menj illegál techo buliba, oda nagyon sok művész ismerősöm jár :Ddddd

Egyébként meg a művészet melyen ága érdekel? Keress az adott ággal foglalkozó programokat, művésztelepeket stb...

Egyébként ha van kedved dumálni, írj nyugodtan :Ddd

2021. aug. 29. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!