Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan élnétek meg, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan élnétek meg, ha a párotok hirtelen borítaná az addigi terveiteket?

Figyelt kérdés

Házvásárlás előtt állunk, hosszú hónapok óta nézelődünk, intézzük a hivatalos ügyeket (főleg én foglalkoztam vele sokat), már volt ház is, amit majdnem meg is vettünk. Erre a párom egyik napról a másikra közölte, hogy ő mégsem szeretné most ezt az egészet, mert nagyon sok pénz, meg kb örökre szól a hitelkifizetés, és nincs mozgási szabadság. Várjunk még vele 1 évet a választásokig (:Dwaat), meg addig jobb pozícióba dolgoznánk talán mindketten stb. Én iszonyatosan kiborultam, ez teljesen ellentétes azzal, amikkel hónapokig ,,hitegetett", komolyan fontolgatom a szakítást, mert átverve érzem magam. Nem tudom, hogyan tudnánk továbblépni. Ti mit tanácsolnátok?

Köszi :)

2021. okt. 22. 17:05
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
83%
Mondd neki hogy gyereket akarsz. Egyből belemegy a házvásárlásba, hogy elterelje a témát. Amúgy viccen kívül, elég gyenge kifogásai vannak, komolyan fontolóra venném hogy vajon biztos-e abban hogy veled tervezi a jövőt. Mondjuk én sem jártam jobban, megvettük az új lakást, a bútorokat, beköltöztünk, egy hét múlva közölte hogy sajnálja, nem fog működni. Elég sok pénzt buktunk rajta mindketten, úgyhogy jobb lett volna ha már elkezd bizonytalankodni időben.
2021. okt. 22. 17:33
 12/26 A kérdező kommentje:
hehe köszi utolsó :D gyereket nem szeretnénk, úgyhogy ezzel nem tudom ijesztgetni :D sajnos én is azt érzem, hogy ezek elég gyenge kifogások. te nem is vettél észre semmit a párodon az egész folyamat alatt? hogy ő nem is szeretné?
2021. okt. 22. 17:38
 13/26 anonim ***** válasza:
0%
Imádom amikor száraz tények, százalékok, számok alapján kell gondolkodni akk jön a nő és jajj átverve ÉRZEM magam mert változtatott a tervén. A szádba kéne lépni aztán ha megtanulsz logikusan érvelni utána hagyni h beszélj.
2021. okt. 22. 18:02
 14/26 anonim ***** válasza:
74%
Valószínűleg beijedt, hogy innentől örökre össze lesztek kötve, és ezt ő annyira mégse akarja. Tudja, hogy nem egymás mellett fogtok megöregedni. De fél őszintén elmondani, mert akkor bukja a fix puncit.
2021. okt. 22. 18:03
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

13-as, ez hülyeség. Hol logikus az, hogy egyik nap még ő is akarja, másik nap meg meggondolja magát, mert drága egy ház. Talán előző nap még nem volt az? Semmi nem változott, szóval kizárt, hogy ez csak hónapok múlva jutott eszébe.

Vagy telebeszélte valaki a fejét és azért nem akarja már vagy nem biztos a kapcsolatotokban és azért húzná. Szinte biztos, hogy ilyesmi van a háttérben. Kérdezted tőle, hogy mi az oka?

2021. okt. 22. 18:13
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Azok alapján, amit mondasz, vagy nem biztos a kapcsolatotokban, vagy van is más a képben, de egy házasságból nem tud csak úgy kiugrani, a közös hitelből még annyira sem.

Én összességében ezek után szakítanék. Nemcsak a házvásárlás meggondolása miatt, hanem mert nem érezném magam biztonságban mellette sem érzelmileg, sem anyagilag, sem semmiféle módon. De ez én vagyok, a te életedről te döntesz.

2021. okt. 22. 19:00
 17/26 A kérdező kommentje:
ő azzal indokolta, hogy ahogy leült átgondolni, átnézte a számításokat/számolásokat realizálódott benne, hogy ez tényleg hosszú évekre szól. és mi van, ha egyikünknek nem lesz munkája, és viszik a házat? vagy nem fogunk tudni mellette élni, utazni, szórakozni, mert fizetni kell a hitelt. vagy olyan helyre költözünk, amit utálni fogunk végül, és nem tudunk onnan csak úgy lelépni
2021. okt. 22. 19:05
 18/26 anonim ***** válasza:
53%
Amugy, ezt igy vegkepp nem ertem. Altaban a nok akkor szoktak eroltetni a haz/lakasvasarlast ha mar akarnak bele potyogtatni lurkokat. Ha te/ti nem is szertnetek gyereket, de amugy egy eletre terveztek, akkor nem ertem miert nem lesz az jo 1-2-3 ev mulva. Lehet addigra tobb lesz a zseton es lejjebb mennek az arak. Merthogy most a kijarasi miatt elegge felmentek a csaladihaz meg epitoanyagarak, mert senki sem akart a panelban rohadni.
2021. okt. 22. 19:19
 19/26 anonim ***** válasza:
50%
Kétesélyes, lehet hogy nem veled tervez, és ezt erősíti, hogy az esküvőt is halogatja. Én erre tippelnék.
2021. okt. 22. 19:21
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
A hazat meg csak csak megertem, hogy beijedt a hiteltol, de az eskuvo halogatasa mar nem ilyen. Alberletben is lehetnel a felesege, de ugy tunik nem akar teged annyira megfogni.
2021. okt. 22. 19:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!