Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Vannak még olyan nők, akiket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még olyan nők, akiket eltart a párjuk mert nem dolgoznak?

Figyelt kérdés

2021. okt. 21. 17:23
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
52%
#9! 😂😂😂😂 Hivatalos ügyek, edzés 👏👏👏👏. Szóval semmit nem teszel a kapcsolatokért, otthon guvvasztod a szemed. Nekem sem kellene ilyen nő mint te vagy. Meg őrülnék ha egész nap otthon kellene lenni. Te meg pont azt teszed mint mások nem 😂😂😂😂. Gondolom boldogok vagytok a nagy semmittevesben.
2021. okt. 21. 20:43
 12/21 anonim ***** válasza:
78%
Igen, vannak. De egyre kevesebb nő olyan naiv, hogy ezt bevállalja.
2021. okt. 21. 20:46
 13/21 anonim ***** válasza:
83%

11: igaz én is ugyanezt gondolom, de attól még szebben is meg lehetett volna fogalmazni. 😊😂

Én is elrendezem a háztartást, elintézem a hivatalos ügyeket, és edzeni is járok, de előtte még elmegyek 40 órában dolgozni.

Komolyan nem értem, mi a jó abban, hogy haszontalan vagyok. Még akkor is mennék és keresnék valami elfoglaltságot, ha milliomos lennék.

2021. okt. 21. 20:51
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Átmenetileg viszonylag sok olyan pár van, ahol az egyik fél néhány hónapig nem dolgozik
2021. okt. 21. 20:54
 15/21 anonim ***** válasza:
68%

Ez sokszor inkább olyankor opcio, ha valaki utálja a munkáját és/ vagy k.csög a főnöke akkor persze él a lehetőséggel, hogy otthon maradhat.

Van ilyen ismerősöm aki ilyen dolgok miatt maradt otthon, pedig diplomás, több nyelvet is beszél.

De pl a műkörmösöm férje is egy milliomos vállalkozó, több jól menő cèggel, de a nő akkoris dolgozik mert imád körmözni, alkotni. Még akkoris ha igazából semmi szükség arra amit ő keres meg a férjééhez képest aprópénz.

2021. okt. 21. 20:55
 16/21 anonim ***** válasza:
59%

#13!

Büszke arra hogy otthon van, mások meg 2-3 munkahelyen dolgoznak hogy megéljenek. Nem tudtam finomabban írni mert ezektől a nőktől agyfaszt kapok. Büszke a semmire!

Mit ért el az életében egyedül? Más farkával Feri a csalánt, mert ő egymaga egy életképtelen semmi és senki.

2021. okt. 21. 20:58
 17/21 anonim ***** válasza:
66%
16: az ilyenek szoktak aztán keservesen sírni, hogy a Feri ilyen meg olyan, hogy bánik velem, de nem tudok tőle lelépni, mert három forint nincs a tárcámban.
2021. okt. 21. 21:03
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát én fel is kötném magam. :'D

Most épp nincs full time munkám, de így is magamat tartom el projekt alapú munkákból. Ami extra kiadás, azt most ő fedezi, de ennyi. (nyilván ha semmim nem lenne, akkor biztosan kisegítene, de ezt sosem várnám el tőle, pedig már jó pár éve együtt vagyunk)

Nekem kell, hogy legyen valami, nem tudnék hosszú távon így berendezkedni szerintem akkor sem, ha megtehetném, elunnám magam hamar.

2021. okt. 21. 21:42
 19/21 anonim ***** válasza:
Nem szeretem az ilyen lusta embereket akik csak eltartatják magukat! Pláne ha szülnek x számú gyereket. Mit csinál ha a férjével történik valami, kiesik a munkából? Akkor meg sírnak!
2021. okt. 25. 05:46
 20/21 anonim ***** válasza:
5 vagyok. Utolsó; koszi a privat leveled. De nem neked kell ezzel foglalkoznod, azert szultem 3 gyereket, mert így szerettuk volna. Neha aldozatot kell hozni. De ez atmeneti allapot, senki sem fog 20 eves korukig otthon tespedni. Az,h most 2 keresetet tesz le a ferjem, azert van, hogy en itthon ellasam a gyerekeket es megkapjanak mindent. 3 kicsi! gyerek mellett nem lehet dolgozni, max, home office. 😀 de megnyugtatlak, amint elmegy a legkisebb oviba, en is dolgozni fogok.🤗
2021. okt. 25. 10:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!