Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg így van a legtöbb párnál?
Hogy jobban megkívánjátok a másikat, ha csinosan felöltözik, belövi a haját stb.? Tényleg elég egy férfinak annyi a félrelépéshez, hogy mindig otthoni kinyúlt, szakadt ruhában van otthon a felesége?
Nemrég szóba jött ez a téma a baráti körben, és megdöbbentem, hogy mennyien egyetértenek a fentiekkel.
Én 8 éve vagyok együtt a párommal, és szépen működik a kapcsolatunk, annak ellenére, hogy nem csípjük ki magunkat csupán a másik kedvéért. Nekünk erre valahogy nincs meg az igényünk, mivel már láttuk egymást a legrosszabb pillanatokban is. Otthon meg hagy lehessen már mindenki egy kicsit önmaga, hagy engedhesse el magát.
Persze az első hónapokban, amikor randizgattunk, még én is úgy gondoltam, hogy ezek számítanak, de ennyi év együttélés után már levetkőztük ezeket, és egyáltalán nem rontott a kapcsolatunkon, sőt.
Miért ront el egy ilyen külsőség más kapcsolatokat?
Nem vagyok az a félrelépős alkat, időpazarlásnak tartom. De valószínűleg kiszeretnék a páromból hamar, ha nem olyan lenne, amilyennek megismertem. Otthon, kényelmes ruhában lenni teljesen természetes, szerintem nem igénytelenség. De mikor valaki látványosan leépül és ilyen zsírosfejű, bolyhos ruhás, kuszaszemöldökű/szakállú szörnyeteg lesz egy csinos nő/jóvágású fickó helyett, akkor arra mit mondjak? Abban már bőven nem csak a külső van benne, hanem a belső tulajdonságok és értékend is. Ha mellé nem járunk sehova, nem szerzünk közös élményeket, mint a kapcsolat elején, akkor egyre kiábrándítóbb a helyzet. Gyakorlatilag egy ilyen ember mellett egyre több dologról mondasz le: a vonzalomról, arról, hogy te magad is igyekezz, az élményekről, a jó beszélgetésekről is egyre inkább...
Nem, ez nekem sem kellene hosszú távon. Pedig én nő vagyok.
Valamennyire igen.
No vagyok, es ha baratom egesze telen ugyanazt a kinyult mackonadragot hordja home office-ban, (sot, a covid ota mar utcan is:D) akkor megkerem, hogy vegyen mar fel valami csinosabbat a kedvemert ma este.
En is imadok bo melegitoben lenni egyebkent es szoktam is;) De valtogatom egy vastag leggingssel, ami azert joval szexibb.
Hajat beloni, sminkelni nem szoktam "neki" itthonra, csak ha randis estet tervezunk. Sokszor emlitette mar, hogy mennyire szereti, hogy neha kicsinositom magam a kedveert.
Szerintem fontos, hogy legyen legalább egy este egy héten, amikor "randizunk", és azt az arcunkat mutatjuk egymásnak, amibe a másik beleszeretett. Ha ez huzamosabb ideig kimarad, nem vesszük észre egymásban a nőt/férfit, nem próbáljuk egymást újra meghódítani, az nagyon hamar a megcsalás melegágya lesz. Ami még nekem fontos, az az, hogy ha együtt megyünk valahová, akkor mindketten úgy jelenjünk meg, hogy a párunk büszkén húzhassa ki magát mellettünk. Ha ezek megvannak, az nagyságrendekkel csökkenti a kifelé kacsintgatás veszélyét.
38/F
Engem irrital ha kicsipi magát.
En kapom a melegitos stylt, más meg a belovom a hajam mucho vagyok stylt.
mert végtelenül szokványos. ami pedig szokványos, az nem izgalmas. a szexuális vágy ébren tartásában pedig fontos tényező az izgalom . emellett tényleg ott vannak a belső dolgok: hogy fontos a számomra, hogy ne tespedjek bele a kapcsolatba.
egyébként bizonyos ruhadarabok férfi szemmel szerintem kényelmesek és egyúttal szexik - pl. sport rövidnacik, leggingsek - de a kényelmes ruhadarabok nagy része mindent elrejt, ami izgató (a mackónadrágban tényleg mindenki formátlan mackónak néz ki függetlenül attól, jó alakja van-e vagy sem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!