Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Aki apró, jelentéktelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki apró, jelentéktelen dolgokban hazudik, az feltétlen hazudik nagyobb, komoly dolgokban is?

Figyelt kérdés

2021. szept. 29. 09:00
1 2
 11/15 Juliusz48 ***** válasza:
27%
Én inkább úgy tapasztaltam, hogy az emberek az érdekeik szerint hazudnak. Nem kicsi vagy nagy horderejű a választóvonal, hanem az elérendő cél.
2021. szept. 30. 08:30
 12/15 anonim ***** válasza:
Igen.
2021. okt. 1. 07:00
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem a kisebb dolgok sem férnek bele. Barátnőm volt ilyen, az állandóan túlzott, kamuzott minden kis hülyeségben. Semmit nem hittünk el neki, és én le is építettem őt, mert az ilyen ember gáz, szerintem.
2021. okt. 1. 11:40
 14/15 anonim ***** válasza:
Tetszik, hogy itt mindenki az igazsâg bajnoka. Kár, hogy az én környezetemben nincsenek ilyenek.
2021. okt. 1. 14:30
 15/15 anonim ***** válasza:
Ez rém vicces kérdés. Mindenki csak egyetlen napig próbálja ki azt, hogy mindent 100% őszintén kimond. 3 nap alatt vége lenne az emberiségnek. Ha nem lennének bennünk olyan gátak amik kegyes hazugsággá, füllentéssé finomítanák a nyers gondolatainkat, mindenki egymás torkának esne igen hamar. Apró, jelentéktelen dolgokban mindenki hazudik, de ettől még vannak jó emberek.
2021. okt. 7. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!