Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Aki apró, jelentéktelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki apró, jelentéktelen dolgokban hazudik, az feltétlen hazudik nagyobb, komoly dolgokban is?

Figyelt kérdés

2021. szept. 29. 09:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
37%
Nem.
2021. szept. 29. 09:02
 2/15 anonim ***** válasza:
97%
Igen, nálunk így kezdődött. A végén már nagyon durva hazugságok buktak ki.
2021. szept. 29. 09:17
 3/15 anonim ***** válasza:
97%
Esélyes.
2021. szept. 29. 09:18
 4/15 anonim ***** válasza:
98%
Nagy rá az esély. Sokszor a kisebb hazugság(ok)ból szövődnek az elég komoly hazugságok, amikből már lehetetlen következmény nélkül kihátrálni.
2021. szept. 29. 09:22
 5/15 anonim ***** válasza:
88%

Számomra nem kérdés: a kisebb hazugságoknak is nagy jelentősége van nálam. Hazudik?Hazudik. Lényegtelen,hogy kisebb dologban vagy nagyobban (tény, van különbség), de ha hazudik elvágta magát.

Talán a kegyes hazugság, egy esetben...még belefér. De semmi több.

2021. szept. 29. 09:27
 6/15 anonim ***** válasza:
81%
Nem feltétlenül de nagyon-nagyon valószínű.
2021. szept. 29. 10:39
 7/15 anonim ***** válasza:
78%
Nem minden esetben, de azért 1000-ből 999x ez komoly jellemhibára utal és arra, hogy nagyobb dolgokban is hazudni fog. Én nem vállalnám be az esélyét, a bizalmat mindennél fontosabbnak tartom egy kapcsolatban és egy ilyen emberben joggal nem lehet bízni.
2021. szept. 29. 10:59
 8/15 anonim ***** válasza:
42%
Nem ártana példákat hozni, mert mindenki hazudik, ennyi erővel senki nem megbízható, aztán mégis léteznek párok, családok, barátságok.
2021. szept. 29. 11:02
 9/15 anonim ***** válasza:
62%

Azért ez nem ilyen egyszerű. Fordult már elő nem egyszer, hogy reggel elaludtam és amikor a főnököm felhívott mikor érek be a céghez, akkor füllentettem(nálam egy munkakapcsolatba ez belefér, de nem gyakran). Ezek "kegyes hazugságok", nem mondom az arcába, hogy még beugrottam reggelit venni vagy hajnalig buliztam és másnapos vagyok és rohadtul nem érdekel a termelési értekezlet.

Az már egészen más helyzet, amikor szándékosan hazudunk a barátunknak, párunknak, pedig az igazságot is elmondhatnánk, vagyis megtévesztünk, terelünk, manipulálunk. Párkapcsolatban mindig őszinte vagyok, sajnos túl őszinte is, persze néha ott is érdemes elgondolkozni azon, hogy a nagy őszinteség közepette éppen mivel sértjük vérig a párunkat? Vannak olyan kérdések amikre nem szabad válaszolni, mert saját magad alatt vágod a fát, ilyenkor témát kell váltani egy mosoly kíséretében.... :)

2021. szept. 29. 11:06
 10/15 anonim ***** válasza:
28%
9-es,azért nagy különbség van aközött,hogy inkább hallgatsz mert nem akarod megbántanivagy hazudsz. Bár hallgatni se mindig érdemes,inkább átgondolva,bántás/megalázás nélkül érdemes őszintének lenni. Volt "hallgatós" párom,semmiről nem beszélt ami kellemetlen volt. Mondanom sem kell,hogy nem működött a kapcsolatunk.
2021. szept. 29. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!