Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kellene elérnem, hogy amire megkerem azt időben meg is csinálja?
Párom otthonról dolgozik, én reggel rendben hagyom a lakást mikor megyek melóba. Mire haza érek, a kaja kint, az edények a mosogatóban, minden szanaszét van. Mikor megkerem, akkor mondja hogy ok. De nem kezd neki. Én mar nem bírom a latvanyt és megcsinalom. Aztán van a vita hogy én mindent azonnal várok el tőle.
Vacsorát is én főzök és én mosogatok. Mikor ő főz, elvarja hogy én mosogassak.
Nagyobb hazimunkaba besegit, felporszivoz, fürdőt néha kitakaritja.
De pl a kukát nem viszi ki magától akkor sem ha már teli van.
Ezt hogyan lehetne már kezelni, hogy magától is megcsinalja a dolgokat?
Az a baj, hogy nem is értékeli amit csinálok mert nem veszi észre mennyit vagyok talpon.
Le kell ülni és nyugodt körülmények között megbeszélni mi zavar, hogyan lehetne jó, mit gondol róla, mindezt akár többször.
Célozgatás, megcsinálod helyette, duzzogás semmire se jó, csak megszokja, hogy mindent megcsinálsz helyette.
Ne csináld meg!
Mert EZ a probléma:
Az a baj, hogy nem is értékeli amit csinálok mert nem veszi észre mennyit vagyok talpon.
Az én férjem is ugyanekkora rendetlen disznó! De értékeli, hogy mindig kialmolok :)
Ne csináld meg. Vagy szerinted, ha egyedül élne, akkor is koszban meg csótányok között? AZÉRT hagyja ott, MERT TE elpakolsz utána.
Felejtős, ne legyél senki cselédje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!