Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Külön alvástól ment már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Külön alvástól ment már valakinek tönkre kapcsolata?

Figyelt kérdés

Folyamatos éjszakai problémát okoz férjem horkolása. Gondolkozunk a külön alváson. De én félek, hogy csak elhidegülés lenne belőle.

Még belegondolni is furcsa, hogy reggel csak találkozunk a konyhában, a nappaliban...mint a lakótársak, és érdeklődünk ki hogy aludt, mikor ébredt..Hogy megszűnik az intimitásnak az a része, hogy tudom mennyi idő alatt aludt el, hogy mennyire forgolódott, hogy éjszaka hozzá érhetek akár csak egy ujjal, hogy reggel ágyból kikelés előtt ránézek hogy alszik, adok neki egy puszit...mindez oda-vissza...

De így meg az éjszaka közepén szinte menetrendszerűen jön a horkolás, mindenféle alvási hangok miatti probléma...

Volt akiknél rosszul sült el a bármi okból történő különalvás?

2021. szept. 25. 04:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
60%
A miénk csak jobb lett. Ő horkol, én meg egész éjszaka mocorgok, mindketten jobban alszunk amióta külön szobánk van. Az intimitás meg baromira nem ezen múlik.
2021. szept. 25. 09:34
 12/17 anonim ***** válasza:
81%
Kevesebb a feszkó, több és jobb a szex, mindketten kiegyensúlyozottabbak vagyunk, jobban alszunk. 30 éve vagyunk házasok, de még mindig hiányzik reggelente és alig várom, hogy összebújjunk. 😊
2021. szept. 25. 11:58
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

Az már alapból gond, ha 2 ember külön akar aludni. A horkolásra van megoldás. Tapasz, műtét, neked füldugó stb. Nem kifogást kell keresni, hanem megoldani a problémát. Azzal nem oldasz meg semmit, ha távolodni kezdtek egymástól.

A környezetemben több házasság is végződött válással, és a nagy része azzal kezdődött, hogy külön aludtak. Kifogások voltak bőven. Ez horkol, az szeret később lefeküdni, amaz korábban kel, jaj a gyerekkel kell aludni jaj ez jaj az ....

2021. szept. 25. 20:11
 14/17 anonim ***** válasza:

Engem is qrvara zavart a horkolas. Hidd el baromi gyorsan atcuccoltam masik szobaba es nem izgattam fel magam. Aludni akartam. Semmi baj se lett! Ettol nem megy semmi tonkre.

Nem ez az elhidegules!

2021. szept. 27. 00:02
 15/17 anonim ***** válasza:

Megvaltas lesz a kulon szoba. Pont attol romlik meg a kapcsolat, ha nem tusz tole pihenni.

Mi is kulon szobaban alszunk a kezdetektol

2021. szept. 27. 11:38
 16/17 anonim ***** válasza:
Attól hamarább tönkre fog menni, hogy te SOSE pihened ki magad, s mindezt miatta...
2022. aug. 28. 05:12
 17/17 anonim ***** válasza:

A miénk szerintem az együtt alvástól függ leghamarabb.

Vagyis attól, hogy ha ő alszik, én nem tudok...

2023. jan. 21. 01:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!