Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom állandóan szexelni akar és ha nem kapja meg idegbeteg lesz, mit kezdjek vele?
8# Amúgy a legtöbb embert az se érdekli, hogy elélvez-e a nő és tényleg nincs se előjáték meg semmi.
Szóval az hogy kevés de legalább minőségi szex van, tényleg nem olyan rossz.
Nálunk amúgy pont a barátnőm ilyen, neki a 15 perces misszionárius és kutyapóz jön be aztán annyi. :D
Most a lepont az arrol szol, h nekem nincs igazam, es vibrizzek es fogjam be, mert más pasi ennyit se fog nyujtani mint ő. (Valoban ritka h ő ad mindent máramikor ad ezt oke aláírom) de szoval nincs igazam hogy ezen hisztizek?
3-4
Irdatlan feszultség van bennem iránta.
Es cseberbol vederbe se akarok esni.
Annyira zsákutcának erzem. Belehalok
Mert valo igaza van abban hogy más pasi ennyit sem tud nyujtani😭
Nagy farka van mindent is csinál mindenhova is mindennel is, órás többmenetes szex, tudod amikor azt erzed hogy agyon vagy b...szva.
Voltak exeim. Egyetlen egy volt aki talán hozta ezt a szintet úgy, hogy LELÉPETT! En meg ott maradtam nedvesen kinlodva! Akkor jött a párom es az akkor ami koztunk volt, mint a DROG.
Adta masnap harmadnap is ezerrel!
Azota ez valahogy cseng le, meg tenyleg nincs is jól, es már ennyitol ia kivagyok hogy alig kapom, nemhogy még ha szakitok is..es még ez sem lesz.
De annyiban megnyugtatott ha szakitanánk akkor is adni fogja ez holtbiztos. Nem kell tartanom attol a kintol ami előtte volt.
De szakitas után ...nem is tudom.megspékelve lelki válsággal? Vagy hogy?
Aztán ott bőgnék ha egy pancsert fogok ki utana.
12:
Szerintem azert lettel lepontozva, mert idejottel vergodni mas kerdese ala, ahelyett, hogy a kerdezonek valaszoltal volna erdemben. Ha problemad van, akkor arrol ird ki a sajatd kerdesed, ne maset trolkodd szet.
Kerdezo:
Figyelj, az egy dolog, hogy a parodnak nagyobb a szexualis etvagya- ezzel onmagaban nincsen semmi gond. Az viszont semmikepp sem normalis, hogy az eltero igenyeitek miatt buntet teged, normalis ember errol megprobal beszelni a parjaval, es nem megy at sertodott ovodasba mert valami nem a kenye-kedve szerint tortenik. Szerintem ezen erdemes lenne elgondolkoznod es merlegelned, er-e vajon ennyit egy olyan kapcsolat, amiben a masik fel siman elnezi, hogy szenvedsz.
Nem idejottem vergodni hanem a masikat is meglehet erteni errol irtam!!
Sajnálom a párját!
Arrol szolt az egesz hogy egy párkaocsolatban nem önmagunkat kellene csak nézni. A masik meg hagy vergődjön.
Én nem cserélnék vele.
A párom évekig minden szarság miatt visszautasított, gyakran havonta volt csak szex. Én lassan elhidegültem, na akkor fordult a kocka, most ő akarná inkább, én meg inkább tartózkodom. Tiszta szívemből imádom, de az intimitás meghalt. Persze ő is nehezményezi de sosem hisztizik, vagy csapkod
Annál értelmesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!