Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párok akinél az egyik fél 3-4x annyit keres a másiknál, ti hogy osszátok meg a kiadásokat? Fizetésel arányosan vagy felesbe vagy egyéb módon?
11.-nek.
Aha...akkor ezt add be egy nőnek, aki többet keres mint a pasija!
Az nem semmi,elmentek nyaralni és te egymillioert O meg 200ezerert nyaralt.
Ugyanott, ugyanannyit, ugyanakkor
Ebben mi a koncepció ? Vagy felé felé vagy nem érdemes számolni
15, ehhez kell egy alap intelligencia. Pl most veszünk új autót, van egy havi limit, ami fölé nem mehet a havi törlesztő, benzin-, és fenntartási költség. Ebben megegyeztünk közösen, ebben a kategóriában kerestünk.
Hiába lenne az álomautója egy tesla, ha az teljesen kimerítené a családi kasszát, akkor nyilván belátja és nem veszünk, mert ez az ésszerű döntés.
Vagy mondjuk hiába mennék én minden évben a Maldív szigetekre nyaralni, ha egyszerűen ez is ésszerűtlen döntés lenne pénzügyi szempontból. Érted.
Az, hogy vele akarok nyaralni. És nem egy büdös szarrágó vagyok, hanem a közös élményért fizetek, ami csak annyira szabad, hogy megviselje őt anyagilag, mint engem.
És ezt nőként mondom, mert nálunk én keresek lényegesen többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!