Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mi a véleményetek erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a dolgomról?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lassan fél éve vagyok együtt egy lánnyal, ő 22 én 24.

Az a lényeg, hogy ugye nincs olyan, hogy megtilt valaki valakinek valamit, de olyan van, hogy ha megteszi akkor a másik szakít vele. Nekem ilyen dolog a bulizás. Nincs problémám azzal, ha átmenne egy barátnőjéhez iszogatni, ahol csak lányok vannak viszont én megmondtam neki, hogy ha szórakozóhelyre megy, azzal a kapcsolatunknak vége. Nem a bizalomhiány a fő ok, bár azért tudjuk, hogy azért a nők jelentős része (férfiaké is nyilván) azért teljesen más részegen, mint józanon, nekem is volt már dolgom ne megy olyan lánnyal/nővel akinek párkapcsolata volt. Hanem, hogy tudom milyenek a férfiak, alányúlkálnak a lányoknak, megfogdossák őket, és hiába adna nekik egy pofont (alapból nem hiszem, hogy adna, mert picit félős) már megtörtént a dolog, ne adj Isten bántanák, mert nem egy ilyet láttam, hallottam már.

Na de itt jön a dolog... Én viszont évente 2-3 alkalommal elmennék, és nem mert jól érzem magam, hanem a legjobb barátaim szülinapja alkalmából, a sajátomon nem megyek. Nyilván ez eléggé unfair dolognak tűnhet, lehet az is, de neki engem nem kell féltenie, vagy nem annyira, meg tudom magam védeni, meg a barátaim is kemény fickók. Meg még annyi, hogy ha attól fél, hogy megcsalom akkor ugye buli előtt lenyomunk 1-2 menetet, meg a sok alkohol és ha akarnám sem tudnám keménnyé varázsolni a fickót, persze tudom megcsalás a tapizás meg a csók is, ahhoz nem kell keménynek lenni odalent.

Ezt leszámítva tényleg oda megy ahova akar, barátnőzhet meg bármi. Ez mennyire fair szerintetek?

Korrektnek gondolom korrekt, hisz le van fektetve a szabály, el van mondva, az hogy mennyire fair az érdekelne.

2021. szept. 18. 21:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
A ti dolgotok. Nem velünk jársz, nem tökmindegy akkor, hogy szerintünk kínos és szánalmas az erőlködésed? Ha neki megfelel ez, legyen boldog veled.
2021. szept. 18. 22:06
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd már ezt a f*szságot a dohányzással meg a vegasággal. Nem érted hogy nem analóg a két példa? Az egyik egyfajta életmód, a másik meg egy szaros buli ami miatt nyávogsz. Remélem, lesz esze a barátnődnek és lelép.
2021. szept. 18. 22:06
 13/16 A kérdező kommentje:

Kilences. Miért más? Idegesítene, hogy a ruháján érzem a dohányszagot, a szájával tud mit kezdeni, pl. rágó. Épp ugyanígy idegesít, hogy nem tudom ki mit csinál vele az akarata ellenére. Voltam nem egy buliba, gondolom te is, minden éjjel láttam, hogy a portások kidobnak valakit aki nyúlkál...

Nem korlátozhat senki senkit ez tény, erről szó sem volt. Korlátozás az lenne, ah bezárná az illető vagy ha azt mondaná, hogy "nem mehetsz". Neki jogában áll bulizni menni, nekem pedig jogomban áll olyan nőt keresni aki nem akar ilyen helyekre járni. Meg kell találni a megfelelő partnert, ha ő menne bulizni én pedig nem szeretném, hogy a párom bulizzon, akkor nem egymást keressük elválunk békében. Szerintem ennyi a dolog, kár erre mindenfélének elhordani a másikat.

2021. szept. 18. 22:07
 14/16 anonim ***** válasza:
94%

És ha vele mennél? Az én párom is félt engem, rettenetesen, de ha vele megyek vagy 2-3 barátnőmmel, akkor picit nyugodtabb. Nem is értem, hova menne egyszál egyedül a barátnőd? Ha meg vannak vele, mit izgulsz? Aki nem bugyivillantós naciban vagy szoknyában van, azalá nem nyúlnak nagyon.. De ha igen, az sem a lány hibája, hát könyörgöm, a metrón is alád nyúlnak az elmebetegek, akkor sehova se menjen?

Ha neki ez így megfelel, mert más dologban az ő javára billen a mérleg, akkor sok boldogságot! De nem szólhatod le, ha neki ez így nem jó, mert teljesen érthető.

2021. szept. 18. 22:34
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Uhh, kérdező, én egyetemistaként Erasmusra mentem el a párom nélkül Dél-Olaszországba, és igen, buliztam is. Képzeld, megbízott bennem, én meg értékeltem őt is meg a bizalmát is, és nem keveredtem egyszer sem félreérthető helyzetbe (és nem hagytam azt sem, hogy orvul összefogdossanak) azóta is együtt vagyunk.

Szóval hiába próbálod beállítani, hogy ezzel véded a félős barátnődet az esetleges inzultusoktól, ez csak béna ürügy arra, hogy rátelepedj és korlátozd, nincs bizalom.

Szóval szerintem nem fair ez a felállás, és ilyen szabályokkal biztos nem járnék veled, de szerintem egyetlen magára adó lány sem.

2021. szept. 18. 23:49
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Egyetem alatt heti többször jártunk bulizni, jó párszor be is csíptünk. Soha senki nem nyúlt hozzám az akaratom ellenére, és minden pasi értette, hogy hol a határ, ha nemet mondtam. Sose érdekeltek az egyéjszakások. 🤷‍♀️🤷‍♀️

Plusz, azért vannak a barátnők, vigyáztunk egymásra.

Nem tudom, te milyen tróger bulikra jársz, de ha szerinted az a normális, amit leírtál, akkor veled van gond, nem a barátnőddel...

2021. szept. 19. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!