Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ha nem csinálja ezeket egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem csinálja ezeket egy nő, akkor tényleg lusta?

Figyelt kérdés
Egy nőnek az a dolga hogy takarítson, mosson, főzzön és a legfontosabb hogy ezt azonnal megtegye ha a párja elvárja tőle. Aalapból is megteszi, csak nem ugrásra, hanem ha van "kedve". Plusz ha a párja kéri hogy tegye meg neki ezt azt, pl hozzon be kaját, azt azonnal teljesíteni kell és nem lehet azt mondani hogy most nincs kedvem, mert akkor lusta és haragot érdemel. Csak mert nekem eddig ezek a tapasztalataim. (28 L)

2021. szept. 15. 01:44
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
88%
Nem, ez nem így van.
2021. szept. 15. 01:45
 2/21 anonim ***** válasza:
96%

"Csak mert nekem eddig ezek a tapasztalataim."

Hát akkor sz*r partnereid voltak, ennyi.

2021. szept. 15. 01:48
 3/21 anonim ***** válasza:
93%
Igen. A csicskának az a dolga, hogy ha a gazda füttyent, akkor ugrik. Aki így becsicskul egy f_sznak (vagy akár p_ncinak), az megérdemli a sorsát.
2021. szept. 15. 01:57
 4/21 anonim ***** válasza:
94%
Nem, egy nőnek nem ez a dolga! Ilyen elvárásai nem minden férfinek vannak, ezeket sokan maguk is megteszik szó nélkül. Rosszul választasz.
2021. szept. 15. 02:34
 5/21 anonim ***** válasza:
54%

Férfiként én utálnám magam a legjobban, ha ezeket elvárnám a páromtól.

Sőt, inkább ezeket én teszem meg neki.

A szeretet, szerelem arról szól, hogy a másiknak valamennyire alárendeljük magunkat, hogy kifejezzük érzéseinket, nem?

Teszem ezt úgy, hogy rühellem a feminizmust, a feministákat.

Miért?

Mert folyton előjönnek ezekkel a férfigyűlölő baromságokkal, amivel keverni lehet a szrt. És már nagyon unom olyan pasasként olvasni, hallgatni, aki nagyon nem olyan, mint akikről pofáznak.

2021. szept. 15. 04:26
 6/21 anonim ***** válasza:
87%

Te nem egy cseléd vagy!

Rosszul valasztottál!!

2021. szept. 15. 05:26
 7/21 anonim ***** válasza:
82%
Nem.
2021. szept. 15. 06:49
 8/21 anonim ***** válasza:
83%
Mi vagy te? Cseléd? ESETLEG!!! ha eltart, akkor értem! Amúgy nem!
2021. szept. 15. 07:10
 9/21 anonim ***** válasza:
20%
Attól függ. Ha ő tart el, akkor kötelességed. Ha nem, akkor mindkettőtök kötelessége.
2021. szept. 15. 07:28
 10/21 Noren1989 ***** válasza:
1%
Sajnos #9el kell egyetértsek. Ezt a feltételrendszert sajna nem említetted, de vélhetően hàztartàsbéli vagy...hm?
2021. szept. 15. 07:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!