Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Minden kigyúrt pasi otthon egy semmirekellő, lusta, műszaki analfabéta? Hiába van szép teste, ha egy idétlen balfék, aki a tükörben szereti magát nézegetni?
Ez inkább személyiség függő. Nekem volt olyan barátom aki nem volt kigyúrva sőt elég aránytalan testalkatú , mert a combja vastag izmos ,de felül semmi izom, vékony. Állandóan a tükör előtt állt. Nagy volt az önbizalma de egy biciklin se tudott gumit cserélni.
Volt jó testű barátom aki hiába volt sportos állandóan csak feküdni akart meg úgy sétált, mint egy nyugdíjas, de nem volt oda magáért és az autóját is ő szerelgette. Az unokatesóim is sportosak, de mezőgazdaságban dolgoznak meg ők sem nézegetik magukat a tükörben. De persze vannak egoista pasik is akik tudják, hogy jól néznek ki vagy épp csak sok pénzük van és azt hiszik, hogy semmit nem kell csinálniuk.
Múltkor én is arra figyeltem fel gyúrás után az öltözőben hogy két kigyúrt tag a délelőtti üzleti vezető tréning tapasztalatait vitatta meg.
Ja nem, arról beszélgettek hogy melyikük hányszor dugta meg a szőke recepciós lányt.
Jailbreak-elni nem tudjak 😝
37F incel
Vannak értelmes kigyúrt férfiak
Több ilyen ismerősöm van. :) Tudnak szerelni, stb...
Ez ugyanaz a kategória, mint "a csinos, dekoratív nők tuti buták, de bezzeg az, aki még a körmét sem festi, egyből vegyészprofesszor."
Hagyjuk már. Az emberek különbözőek. A barátom kondizik, ad magára, szolizik is, mégsem buta és önimádó. Én meg csinosan öltözök, edzek, sminkelek, mellette az antik filozófia az egyik kedvenc témaköröm. Szóval tényleg, mi a jó abban, hogy ostobának kell beállítani azokat az embereket, akik szeretnének jól is kinézni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!