Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Az a fontosabb számodra, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az a fontosabb számodra, hogy hol élsz, vagy az, hogy kivel?

Figyelt kérdés
2021. szept. 4. 14:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
42%
A kivel.
2021. szept. 4. 20:49
 12/14 anonim ***** válasza:
59%

Miért? Nem tök mindegy? Érted ott a ház, elmentek dolgozni, elmentek külön programokra, mennyit látod a másikat? kb 5-10 percet..

Én simán költöznék így olyan országokba, ahova nehéz bejutni. Finn, kanada, szingapúr, izland, laknék bárkivel.

2021. szept. 4. 20:52
 13/14 anonim ***** válasza:

Egyszer már döntenem kellett, akkor a "hol" mellett döntöttem. Egyszerűen nem tudtam az akkori párom oldalán élni és boldogulni vidéken, ő pedig elzárkózott mindenféle kompromisszum elől.

Mostmár a férjem mellett sokkal mérvadóbb a kivel kérdés, a holban pedig tudom, hogy találnánk olyan megoldást, ami mindkettőnknek oké.

2021. szept. 5. 12:09
 14/14 anonim ***** válasza:

A hol a fontosabb, mert élhetek életem párjával, hogyha pl.

- sötétben munka után attól kell félnem - vagy akár nappal is -, hogy megerőszakolnak

- olyan kerületben élünk, ahol rendszeresek a betörések

- egy visszamaradottabb országban, ahol állandó feszkó van a pénz miatt, stb.

Éltünk szr környéken és féltem esténként munkából haza, féltett a párom is, alig "mert" elengedni egyedül bárhová és nem féltékenykedés miatt, hanem hogy bántalmaznak.

Most jó országban élek, jó fizetés, jó környék, és ezerszer kiegyensúlyozottabb vagyok, mint otthon a párommal.

2021. szept. 13. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!