Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ha ez estben összeköltöznék a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ez estben összeköltöznék a párommal, akkor mi lenne utána?

Figyelt kérdés

Rossz megérzésem van, mert most sem tökéletes minden. 7 hónapja vagyunk együtt. Jelenleg heti kétszer találkozunk, de volt már olyan, hogy háromszor is. A legtöbbször nem is érdekli mi van velem, csak saját magáról beszél. Többször mondta már rám az utóbbi 1 hónapban, hogy mennyire buta vagyok, használt már velem szemben trágár szavakat is pl. szopjak le. Persze ilyenkor ő csak ideges, és hogy neki mennyi problémája van az életben, és mindig csak neki van igaza. Sokszor úgy érzem, én többet adok, mint amennyit ő nekem. Közös programok nem érdeklik, nem is csinál velem együtt semmit. Még olyat sem, amit itthon is lehetne csinálni pl. közös filmnézés. Szex terén ő engem sokszor nem elégít ki viszont. előfordult, hogy én hoppon maradtam, mert én kényeztettem, de ő meg utána nem. Ilyenkor azt mondja majd máskor. Nincsen jogosítványom, de nem is szeretné, ha lenne, ő is eltud vinni oda ahova kell.

Nem szereti ha a közösségi médiára csak magamról rakok fel képet, nem szereti, ha mosolygok a képeken, ilyenkor leszólít, hogy vágjak, én is olyan komoly arcot, mint ő. Azt mondja sokat sem kell keresnem, elég ha ő keres több pénzt.

Ha megakarok beszélni vele valamit, akkor mindig azzal jön, hogy csak felakarom idegesíteni, de ezt hangosabban, és mérgesen mondja. Így ekkor nem is kérdezem tovább.

Ha nem írok egyből neki, akkor szerinte pasizok. De az nem baj, ha ő előttem is nézi a szexi nők képeit.

Most azt találta ki, hogy ha szeretnék vele együtt élni, akkor adjak neki én is pénzt a közös házunkba, együttélés nélkül.

2021. aug. 29. 21:56
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Eleinte nem ilyen volt.
2021. aug. 29. 22:18
 12/30 anonim ***** válasza:
92%

Még csak kb. a leírásod egy harmadánál tartottam, amikor azt gondoltam, hogy nem hiszem el, hogy komolyan gondolod, hogy mindezek ellenére össze akarsz költözni vele.

Megkérdezhetem, hogy úgy nőttél fel, hogy a szüleid hasonlóan bántalmazó kapcsolatban éltek?

2021. aug. 29. 22:21
 13/30 A kérdező kommentje:
A szüleim között sokszor volt veszekedés, de verekedés nem.
2021. aug. 29. 22:22
 14/30 anonim ***** válasza:
80%
Ez a kérdés szerintem kamu. Ilyen ostoba nő, mint amilyennek a kerdező kiadja magát, nincs.
2021. aug. 29. 22:24
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

"Rossz megérzésem van, mert most sem tökéletes minden."

Hallgass a megérzésedre (és a józan eszedre), és menekülj, amíg tudsz.

Nem kell tökéletességet remélned egy párkapcsolattól, de ez történetesen egy érzelmileg bántalmazó kapcsolat, ami meg fog nyomorítani lelkileg, ha nem tudsz kiszállni belőle.

Fontos lenne, hogy keress terápiás segítséget, ha magadtól nem látod a kiutat ebből.

2021. aug. 29. 22:25
 16/30 anonim ***** válasza:
81%
Ez tuti kamu. Ekkora madár nincs a földön, mint a sztori főhőse.
2021. aug. 29. 22:26
 17/30 anonim ***** válasza:
89%
Eleinte nem ilyen volt... ez az eleje. Nagyn az eleje még
2021. aug. 29. 22:27
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Miért szeretnél összeköltözni vele, vagy egyáltalán vele maradni, ha így bánik veled?
2021. aug. 29. 22:27
 19/30 anonim ***** válasza:
90%

Ezt a kérdést olvastam már nemrég, csak kicsit más megfogalmazásban. Úgyhogy szerintem nem kamu, valaki próbál kiutat keresni, vagy legalább kicsit kiadni magából.

Kérdező! Úgyse fogsz az itteni tanácsokra hallgatni, bármennyire is egybehangzó és egyértelmű a válasz.

Csak annyit fogj fel, hogy gondold már végig ezt a "kapcsolatot", és hozz egy döntést, hogy egy utolsó lábtörlő, lelki nyomorék akarsz lenni hátralevő életedben, vagy szabad és esélyes a boldogságra.

Csak gondolkozz el egy kicsit.

2021. aug. 29. 22:39
 20/30 anonim ***** válasza:
13%

Itt komolyan egy olyan kérdés sincs amit valóban nő ír? Egy sem? Mind az itteni agyhalott incelek műve, ahogy elképzelnek minket, illetve amilyenek szeretnék hogy legyünk, mert akkor nekik is jutna csaj ha ilyen sok buta, kihasználható nő lenne.

Mondjuk az ilyen kérdésektől se lesz nőjük, de legalább egy kis örömhöz juttatja őket ha valaki beveszi ezt a szánalmas trollkodást és leszidja a kérdező "nőt".

2021. aug. 29. 22:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!