A barátom huga,mindig elveszi a dolgaim,de úgy hogy nem is szól ès vissza sem adja,semmi baj nem lenne ha elkérné krémjeim,sminkjeim sőt múltkor még a melltartom is nála találtam meg,de rá szolni nem lehet utána csak húzgálná a száját, mit tegyek?
Figyelt kérdés
2021. márc. 8. 17:42
1/18 anonim válasza:
Hogy kerülnek hozzá a cuccaid?
Eszedbe jutott már megkérdezni, hogy ne csinálja?
2/18 A kérdező kommentje:
Lehet én vagyok túl érzékeny de nem azért veszem meg drágán ezeket a dolgokat hogy valaki csak úgy elvegye.
2021. márc. 8. 17:44
3/18 A kérdező kommentje:
Egyszerűen mikor nem vagyunk otthon elrakja őket
Ha kérdezem tőle hát ő nem tudja..
2021. márc. 8. 17:45
4/18 anonim válasza:
Együtt laktok a barátod húgával, vagy mi van? Barátod tudja? Szólj a barátodnak, hogy szedje már rendbe a húgát. Vagy költözzetek el.
5/18 anonim válasza:
Húzgálja a száját nyugodtan, igenis szólj rá.
7/18 anonim válasza:
Hány éves a húga? Mert tisztában van azzal, hogy bűncselekmény amit csinál? Ezért fel is lehetne jelenteni. Igenis rá kéne szólni, különben tényleg bűnöző lesz belőle, és egy napon még börtönbe kerül.
8/18 anonim válasza:
Még ha te laksz ott a barátod szüleinél, ahol a lány is lakik, akkor sincs joga elvinni a holmijaidat. Beszélj a barátoddal és a lánnyal is, valamint ezután zárjátok a szobátokat.
9/18 anonim válasza:
Zárd be a szobátokat és akkor nem tud lopikázni pfff
Milyen emberek vannak aztaaa
Kérni nem tud
10/18 anonim válasza:
Az se jobb ám, ha naponta kunyerál, tarhál. De kezdjétek el számolni a pénzeteket, mert aki krémet meg fehérneműt lop, az elveszi a bukszából a pénzt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!