Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Igaz , hogy csak akkor derül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz , hogy csak akkor derül ki, h összeillik egy pár ha már együttélnek?

Figyelt kérdés
3 éve vagyok együtt a barátommal, most költöztünk össze, és egyre több konfliktusunk van...

2021. aug. 22. 09:56
1 2
 11/17 after stroke ***** válasza:
100%
Bizony, igaz. Az együttéléshez nem elég a szerelem, kompromisszumkészségre is szükség van.
2022. máj. 15. 19:33
 12/17 A kérdező kommentje:

11

En mindendben akalmazkodtam elentetben a most mar exemmel..

2022. máj. 15. 20:25
 13/17 anonim ***** válasza:

Jézus, dehogy cseszted el. Kapcsolat része a csiszolódás, aminek a vége vagy egy működő kapcsolat, vagy egy gyűlölettel teli 'valami'. Minden ember más és nem elvárás, hogy menjen minden elsőre / elfogadjátok egymás f***ságait.

Ha megfogadsz egy tanácsot: tolerancia. Nem kell mindig 'nyerni' és minél többet engedsz, annál többet fog a párod is (oké, nyilván ebben van idealizmus de tolerancia nélkül biztos, hogy nem fog menni -> azt pedig vagy úgy szerzed meg, hogy végig mész egy sírós, fájdalmas kapcsolaton a szakítással együtt, vagy józan ésszel belátod, hogy nem fog menni, ha csak 'magadat' látod ebben)

2022. máj. 16. 15:29
 14/17 anonim ***** válasza:

Már előbb is vannak figyelmeztető jelek, érdemes figyelni rájuk. Előbb vagy utóbb mindenkiből kibújik a valódi énje. Ezért nem ajánlott túl hamar összeköltözni. Ti már három éve jártok, eléggé ismeritek egymást. Remélhetőleg ezek a konfliktusok nem komolyak, az együttlakás, alkalmazkodás velejárói. Kívánom, hogy lépjetek túl ezen, és élvezzétek a jó oldalát.

N

2022. máj. 16. 16:48
 15/17 anonim ***** válasza:

Akkor derul ki igazan amikor a gyerek 11-22 ev kozott kamaszkorat eli meg.

Addig nincs is igazi surlódás

2022. máj. 16. 17:14
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Így igaz. Csernus szerint 2 év kell, mire kiismered a másikat (együttélve). Ezt 2 hosszú kapcsolatom között néztem éppen, az elsőre már nem emlékeztem pontosan, de a 2. komoly kapcsolatomban elég volt kevesebb is. Konfliktusok, veszekedések, idegesítő szokások, ellentétes gondolkodási mód.

Persze velem is van gond, lehethogy lehetnék elnézőbb, de az őrületbe tudott kergetni

2022. máj. 16. 18:18
 17/17 MolotovPunk ***** válasza:
100%
Nekem személy szerint 1 év együttélés után bőven elég volt a barátnőmből. Annyi idő elég volt ahhoz, hogy kiismerjem őt. Nagyon makacs nő lett és egy idő után láthatóan kijött az igazi énje. Mindenért cseszegetett. Kb másfél év után szakított velem. Elején fájt a szakítás, de később nem bántam meg. Egyszerűen nem illettünk össze.
2022. máj. 16. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!