Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz , hogy csak akkor derül ki, h összeillik egy pár ha már együttélnek?
11
En mindendben akalmazkodtam elentetben a most mar exemmel..
Jézus, dehogy cseszted el. Kapcsolat része a csiszolódás, aminek a vége vagy egy működő kapcsolat, vagy egy gyűlölettel teli 'valami'. Minden ember más és nem elvárás, hogy menjen minden elsőre / elfogadjátok egymás f***ságait.
Ha megfogadsz egy tanácsot: tolerancia. Nem kell mindig 'nyerni' és minél többet engedsz, annál többet fog a párod is (oké, nyilván ebben van idealizmus de tolerancia nélkül biztos, hogy nem fog menni -> azt pedig vagy úgy szerzed meg, hogy végig mész egy sírós, fájdalmas kapcsolaton a szakítással együtt, vagy józan ésszel belátod, hogy nem fog menni, ha csak 'magadat' látod ebben)
Már előbb is vannak figyelmeztető jelek, érdemes figyelni rájuk. Előbb vagy utóbb mindenkiből kibújik a valódi énje. Ezért nem ajánlott túl hamar összeköltözni. Ti már három éve jártok, eléggé ismeritek egymást. Remélhetőleg ezek a konfliktusok nem komolyak, az együttlakás, alkalmazkodás velejárói. Kívánom, hogy lépjetek túl ezen, és élvezzétek a jó oldalát.
N
Akkor derul ki igazan amikor a gyerek 11-22 ev kozott kamaszkorat eli meg.
Addig nincs is igazi surlódás
Így igaz. Csernus szerint 2 év kell, mire kiismered a másikat (együttélve). Ezt 2 hosszú kapcsolatom között néztem éppen, az elsőre már nem emlékeztem pontosan, de a 2. komoly kapcsolatomban elég volt kevesebb is. Konfliktusok, veszekedések, idegesítő szokások, ellentétes gondolkodási mód.
Persze velem is van gond, lehethogy lehetnék elnézőbb, de az őrületbe tudott kergetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!