Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők együttélnétek Cristiano Ronaldoval ?
Figyelt kérdés
Ha igen miért ?
Ha nen miért nem ?
2021. ápr. 4. 04:12
2/30 anonim válasza:
nem
1. mert ronda
2. mert bekepzelt (van neki mire nyilvan)
3. mert nem gondolnam h tud olyan nyujtani erzelmileg, ami nekem kell
3/30 anonim válasza:
Nem.
Egyrészt mert tényleg elég beképzelt. Másrészt nem kell olyan pasi, akinek minden exétől van gyereke. Az rendben, hogy kifelé elég jó apának mutatja magát. Aztán ki tudja. De nem kell gyerekes pasi, soha, semmilyen körülmények között.
Maximum egyszer szexre, de ennyi.
5/30 A kérdező kommentje:
Az igen ezt se hittem volna azt hittem a lányoknak bejön a vagányokodo stílus is 😃
2021. ápr. 4. 07:54
6/30 anonim válasza:
#5: Maximum 16 éves korig. A kislányoknak.
7/30 anonim válasza:
Nők millióinak igen, de látod a gyakori népének semmi sem jó.😄
8/30 anonim válasza:
nem mert látens homokos, mint a kérdező
9/30 anonim válasza:
igen de csak azerr hogy felvaghassak
10/30 A kérdező kommentje:
Nem vagyok homokos hetero vagyok ha hiszed ha nem
2021. ápr. 4. 08:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!