Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők együttélnétek Cristiano Ronaldoval ?
Ha igen miért ?
Ha nen miért nem ?
Kb minden olyasmit képvisel ami nem érdekel, vagy ami taszít.
A foci baromira nem érdekel, bár elismerem hogy sportembernek jó.
A stílusa az, ami kifejezetten taszit; a tipikus fuckboy frizura, póló nélkül, sportkocsi előtt pózolás, stb.
Ez meg nem az én világom.
Amúgy is úgy vettem észre, hogy őt főleg a férfiak istenitik és néznek fel rá, nők közül meg csak a proli réteg nyáladzik utána.
Honnan tudjam?
Amit a médiában látunk róla, az nem ő, az egy termék. Ezen kívül amit még tudni lehet róla, az nem épp biztató. Főleg a botrányokról ír a bulvársajtó, érthető okokból.
Ez alapján szinte mindenki azt fogja írni, hogy nem tudna vele élni.
Emberként amúgy kíváncsi lennék rá, egyszer mondjuk beülnék vele valahová beszélgetni. Lehet, hogy jófej. Ki tudja?
De az együttéléshez baromi kevés, hogy jól néz ki és van pénze.
18.
Beképzelt? Ezek a nők életükben fele annyi munkát nem tettek semmibe, mint ő a fociba. Persze, hogy nem kezdenének vele, olyan kisebbségi érzésük lenne mellette, hogy azt is elfelejtenék, hogy fiúk vagy lányok.
#19! Szerinted a kettő kizárja egymást? Képzeld, olyan ember is lehet beképzelt,akinek van mire. Megengeded, hogy engem akkor is zavarjon, vagy majd te eldöntöd helyettem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!