Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nők együttélnétek Cristiano...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők együttélnétek Cristiano Ronaldoval ?

Figyelt kérdés

Ha igen miért ?

Ha nen miért nem ?

2021. ápr. 4. 04:12
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
79%

Kb minden olyasmit képvisel ami nem érdekel, vagy ami taszít.

A foci baromira nem érdekel, bár elismerem hogy sportembernek jó.

A stílusa az, ami kifejezetten taszit; a tipikus fuckboy frizura, póló nélkül, sportkocsi előtt pózolás, stb.

Ez meg nem az én világom.

Amúgy is úgy vettem észre, hogy őt főleg a férfiak istenitik és néznek fel rá, nők közül meg csak a proli réteg nyáladzik utána.

2021. ápr. 4. 09:00
 12/30 A kérdező kommentje:
Értem megértem
2021. ápr. 4. 09:06
 13/30 anonim ***** válasza:
84%
Egy egoista drogossal? Kösz nem.
2021. ápr. 4. 09:47
 14/30 anonim ***** válasza:
84%

Honnan tudjam?

Amit a médiában látunk róla, az nem ő, az egy termék. Ezen kívül amit még tudni lehet róla, az nem épp biztató. Főleg a botrányokról ír a bulvársajtó, érthető okokból.

Ez alapján szinte mindenki azt fogja írni, hogy nem tudna vele élni.

Emberként amúgy kíváncsi lennék rá, egyszer mondjuk beülnék vele valahová beszélgetni. Lehet, hogy jófej. Ki tudja?

De az együttéléshez baromi kevés, hogy jól néz ki és van pénze.

2021. ápr. 4. 10:09
 15/30 A kérdező kommentje:
Értem mondjuk ez igaz
2021. ápr. 4. 10:20
 16/30 anonim ***** válasza:
79%
Szegény Ronaldo, nem kell senkinek :(
2021. ápr. 4. 11:23
 17/30 anonim ***** válasza:
79%
Jesszus! Dehogy! Hányok az ilyen beképzelt majmoktól. Na,meg egy hisztis kislány se hiányzik a háztartásomból.
2021. ápr. 4. 11:34
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Nagy bajban lenne csórikám , ha a gyakorin akarna ismerkedni :D
2021. ápr. 4. 11:42
 19/30 anonim ***** válasza:
26%

18.

Beképzelt? Ezek a nők életükben fele annyi munkát nem tettek semmibe, mint ő a fociba. Persze, hogy nem kezdenének vele, olyan kisebbségi érzésük lenne mellette, hogy azt is elfelejtenék, hogy fiúk vagy lányok.

2021. ápr. 4. 13:02
 20/30 anonim ***** válasza:
78%

#19! Szerinted a kettő kizárja egymást? Képzeld, olyan ember is lehet beképzelt,akinek van mire. Megengeded, hogy engem akkor is zavarjon, vagy majd te eldöntöd helyettem?

2021. ápr. 4. 13:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!