Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Holnap költöznék össze a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Holnap költöznék össze a barátommal, de elbizonytalanodtam?

Figyelt kérdés

Elérkezett a nagy nap, végre egy év után együtt élhetünk holnaptól.

Napok óta kavarog már bennem a bizonytalanság viszont. Az utóbbi hetekben sok volt a vita amiket mindig ő kezdeményezett, mert hogy 'türelmetlen' volt. Sokat sírtam emiatt. Valahol sejthető volt az erős temperamentuma persze, ismerjük már egymást egy ideje. De talán mégsem eléggé.

Velem eddig sosem volt ilyen balhés, vagy részegen anyámat ócsárló... A családja nagyon utál engem/minket, de erőlteti a közös programokat amiktől rosszul vagyok.

Beszéltem vele erről. A múlt vasárnap haza akartam jönni annyira nem éreztem jól ott magam nála (külön él a családtól amugy). Erre kicsattant, én megint csak sirtam, de elkezdtem mondani ezeket.

Nagysokára lenyugodtam es ő is, próbál változtatni ebben maradtunk. De na, 32 evesen az ember már nem fog változni szerintem.

Nekem most nagyvárosból kell kis faluba mennem, ami szintén sokmindentől elvág, de még nem is ez lenne a fő aggodalmam.

Higgyek abban hogy megváltozik?

28/N

2021. aug. 17. 18:29
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Az mindent elmond, hogy jólesett végre eljönni tőle sokszor. Nem illetek össze, nem egymást keresitek. Ez a faszi meg szerintem módszeresen próbálja veled elhitetni, hogy az ő hibája is a te hibád. Így indulnak a bántalmazó kapcsolatok (nem fizikai bántalmazásra gondolok).
2021. aug. 17. 20:29
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Ez egy bántalmazó kapcsolat indulása!!! Kontroll, uralkodási vágy a másik felett, emellett impulzus kontroll zavar. Nagyon gyorsan lépj ki ebből a kapcsolatból, mert csak rosszabb lesz és ha beránt ebbe a játszmába, már nagyon nehéz lesz kimászni belőle.

Egyre agresszívabb lesz, el fogtok jutni a fizikai bántalmazásig is. A bocsánatot kérés ennek a játszmának a része, mindig csak időszakos.

2021. aug. 17. 21:14
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Te jó Isten! Ez a pasi volt a legélesebb kés a fiókban?:(
2021. aug. 18. 09:54
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Most komolyan, jobbat nem találsz?
2021. aug. 18. 09:54
 25/30 anonim ***** válasza:
Mi újság, kérdező? Mire jutottál?
2021. aug. 18. 10:05
 26/30 anonim ***** válasza:
Ugye nem költöztél hozzá?
2021. aug. 18. 11:53
 27/30 anonim ***** válasza:

"vagy részegen anyámat ócsárló..."

Nem is értem, min gondolkozol...

2021. aug. 18. 11:55
 28/30 anonim ***** válasza:

"Ilyenkor mindig elég sz.rul erzem magam, mert hogy ezeket én váltottam ki belőle, vagy csak lelki zsarolás, nem tudom."

Én tudom: az.

Nem ígéret dolga, hogy megváltozik-e, 32 évesen is lehet, de ilyen alapvető fordulatot ne várj. Csodát sem.

2021. aug. 18. 23:26
 29/30 A kérdező kommentje:

Sziasztok,

Jó rég léptem be, örülök hogy kerdeztétek mi a helyzet azóta.

Elindultam a költözés napján hozzá, de csak a kézitáskámmal. Nem is értette hol a többi cuccom, mikor közöltem hogy ezt én nem szeretném. Felcsattant hogy tuti megcsaltam és sorvadjak el a pokol legalján.

Ok...

Ennyi volt a sztori, azóta visszaköltöztem a szülői házba ugyan, de legalább jól vagyok plusz nem tudja hol lakom.

Köszönöm a válaszokat mindenkinek, remélem másnak is egyszer segít a kérdésem hasonló bántalmazó kapcsolatok felismerésében.

2021. szept. 27. 20:38
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
#29: jó döntés volt!
2021. szept. 27. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!