Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 éve vagyok együtt a barátommal! Néha elbizonytalanodom h szeretem e még! Nem tudom mért! Tanács?
Figyelt kérdés
Pedig tok jól megvagyunk meg minden,panaszom nem lehetne.Mindig hiv ha tud,este jon 10 percre lakunk egymástól.Kicsit ugy érzem h "nem éltem ki magam" vagy nem is tudom.Ugy mennék bulizni táncolni,de o meg nem szeret táncolni discoba menni.Nélküle meg nem megyek szivesen!volt már h felhoztam neki,hogy elmennék bulizni barátnoimmel de lászott h nem tetszik neki.tudom ha szakitanék vele megbannám.2010. júl. 29. 22:38
1/2 anonim válasza:
Keressetek kompromisszumos megoldást. Pl. egy hónapban egyszer-kétszer menjetek el bulizni a Te kedvedért. A többi nap meg maradjatok otthon az ő kedvéért. Talán neki is van hobbija, próbáljatok együtt programot keresni.
2/2 anonim válasza:
A "nem éltem ki magam alatt" azt is érted,hogy szivesen flörtölnél másokkal?
Egy szakítás mindig fájdalmas,főleg annak,akivel szakítanak,de ha ilyen érzésed van,akkor valószínüleg így is van és még nem élrted ki magad,még nem akarsz kötöttséget.
Próbáljátok ki a kompromisszumos megoldást,de ha nem működik és benned továbbra is megmarad ez az érzés,akkor engedd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!