Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Holnap költöznék össze a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Holnap költöznék össze a barátommal, de elbizonytalanodtam?

Figyelt kérdés

Elérkezett a nagy nap, végre egy év után együtt élhetünk holnaptól.

Napok óta kavarog már bennem a bizonytalanság viszont. Az utóbbi hetekben sok volt a vita amiket mindig ő kezdeményezett, mert hogy 'türelmetlen' volt. Sokat sírtam emiatt. Valahol sejthető volt az erős temperamentuma persze, ismerjük már egymást egy ideje. De talán mégsem eléggé.

Velem eddig sosem volt ilyen balhés, vagy részegen anyámat ócsárló... A családja nagyon utál engem/minket, de erőlteti a közös programokat amiktől rosszul vagyok.

Beszéltem vele erről. A múlt vasárnap haza akartam jönni annyira nem éreztem jól ott magam nála (külön él a családtól amugy). Erre kicsattant, én megint csak sirtam, de elkezdtem mondani ezeket.

Nagysokára lenyugodtam es ő is, próbál változtatni ebben maradtunk. De na, 32 evesen az ember már nem fog változni szerintem.

Nekem most nagyvárosból kell kis faluba mennem, ami szintén sokmindentől elvág, de még nem is ez lenne a fő aggodalmam.

Higgyek abban hogy megváltozik?

28/N

2021. aug. 17. 18:29
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
50%

Ezek alapján tény, hogy nem szerelmes beléd, sőt inkább csak beéli veled. Úgy van vele, hogy ha neked ez az élet megfelel, akkor vele maradsz, ha nem akkor mehetsz, majd jön a következő nő.

Már most sem tisztel, ha pedig össze leszel vele zárva, ez csak romlani fog.

Az állandó ingerültségére pedig nincs kifogás, sem az, hogy ő már 32, sem az, hogy ő mindig is ilyen volt. Hidd el, ha szeretne téged, akkor gyakorlatilag soha sem lenne agresszív.

Én sajnálom, hogy nem mersz szakítani, és inkább beéred egy ilyen kapcsolattal, pedig lenne lehetőséged.

2021. aug. 17. 19:17
 12/30 A kérdező kommentje:

Aza baj hogy az utóbbi időkben sokszor megrémített ez a viselkedés. Megijedtem es amikor ezt mondtam neki nyilván nem tetszett, de utána bocsánatot kért.

Sajnos nem tudom minek higgyek. Szeretjük egymást, de nekem az utóbbi időkben jó volt hazamenni tőle, külön.

Persze öl a bűntudat, mert hogy azért ilyen mert nem vagyok vele eleget ugye.

2021. aug. 17. 19:27
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

"Szeretjük egymást, de nekem az utóbbi időkben jó volt hazamenni tőle, külön."

Ez egy erős mondat.

hogy akarsz te együtt élni ezzel az emberrel, mikor alig varod, hogy hazamenj tőle?

"Persze öl a bűntudat, mert hogy azért ilyen mert nem vagyok vele eleget ugye."

Látod, már elérte a célját. Ő viselkedik szemét módon, és te érzed magad rosszul.

Szerinted ez normális ?

Írtad, a szobádba más költözik.

Minden hidat felégettél magad mögött, vagy lenne hol laknod, ha nem költöztök össze ?

2021. aug. 17. 19:33
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Költözz hozzá, de mindig legyen annyi dugipénzed, hogy bármikor visszaköltözhess a városba (költözés+kaució).

Bár a 12-es kommented utolsó sora után biztosan nem költöznék hozzá. Ez a pasi egy energiavámpír.

2021. aug. 17. 19:35
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

"Sokszor türelmetlen velem és ingerült, de ő azt mondja azért mert hogy szeretethiánya van, hogy nem vagyunk sokkal többet együtt."

Akivel ritkán találkozol és hiányzik, amikor végre találkoztok örülsz mint majom a farkának, nem pedig boldogtalaná teszed, hacsak nem ez a szeretet nyelved, a lelki terror. Nem fog változni, ilyen személyiség, majd talál más kifogást éppen miért bunkó. Hogyha sok mindent fel kell adnod a költözés miatt, semmiképpen se tedd, mert az ilyen emberek képesek teljesen leépíteni az önbizalmad, hogy egy darab szarnak érezd magad és érvényesítsék dominanciájukat.

2021. aug. 17. 19:38
 16/30 A kérdező kommentje:

Szerinte csak én értek mindent félre, és normális a kapcsolatban a veszekedés, sőt még néha kell is mert egy nagyokos könyvben ezt olvasta.

3 kapcsolatom volt eddig, soha nem indulatoskodtam a másikkal, ők sem velem.

Nem hidzem hogy elindulok reggel hozzá.

2021. aug. 17. 19:45
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

"Szerinte csak én értek mindent félre, és normális a kapcsolatban a veszekedés, sőt még néha kell is mert egy nagyokos könyvben ezt olvasta."

Előfordul egy kapcsolatban veszekedés sajnos, dehogy normális lenne, hagyjuk már.

Teljesen hülyének néz az ember.

Jól gondolod! :)

Eszedbe ne jusson elindulni hozzá.

2021. aug. 17. 19:51
 18/30 anonim ***** válasza:
62%
Eddig is ilyen volt,Vele maradtál. Vita/veszekés mindenhol van,és mi most csak a Te szemszögedből ismerhettük meg a történetet. Természetesen nem akarom védeni,de Téged sem értelek,hogy egy nappal a költözés előtt vadidgenek véleményére alapozol. Megerősítést vársz?
2021. aug. 17. 20:03
 19/30 A kérdező kommentje:

Nem ma jött ez az érzés hanem vagy 2-3 hete.

Beszéltünk erről azóta, es reméltem a változást, mivel nem volt velem ilyen.

Nem megerősítésre várok hanem hasonló tapasztalatokra esetleg és igen itt, mivel ha most felhívnám ezzel hogy miért ilyen agresszív velem, dobná is el az agyát...

2021. aug. 17. 20:10
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Hallgass a megérzéseidre.
2021. aug. 17. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!