Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35-40 évesen normális, ha az egyik fél nem tudja
elhatározni magát a házassággal kapcsolatban?
Normális. Azt jelenti hogy nem akar veled komolyat.
Nem mer elköteleződni, fél tőled hogy kiforgatod egy vàlással és mehet a híd alá.
2021. aug. 16. 21:27
A gyerekem a hétvégén nősült. 23 éves. Nem cigány:)
2021. aug. 16. 21:37
Elég nagy probléma. A gyerek egy életre szóló elkötelezettség, a házasságon bármikor fel lehet bontani. 1-es Nem lehet kiforgatni, házasság előtt szerzett vagyon nem lesz közös, amúgy meg le lehet papírozni házassági szerződéssel.
2021. aug. 16. 21:41
Nem bízik a kapcsolatban. Vannak bajok. A gyerekvállalással óvatos lennék a helyedben.
2021. aug. 16. 21:48
Nem mer elköteleződni, fél a felelősségtől vagy a lehetőségei, szabadsága elvesztésétől. Sok oka lehet, hogy miért. Nem egyezik az értékrendetek, tehát neki nem életcélja a család, rossz volt az előző kapcsolata vagy a szülei házassága, és benne lehet az is, hogy benned vagy önmagában nem bízik. Gyereket is döntse el helyette a sors... vagyis hogy ha te nagyon akarsz, akkor belemegy, de egyedül fogod nevelni, mert ő úgy képzeli, hogy megcsinálja, mintha ajándékot adna, mint egy kiskedvencet, akit te babusgathatsz, ő meg majd ha épp ráér és kedve is van, becsatlakozik, de még nem döntötte e, hogy neki való-e ez az egész. Te meg majd reménykedhetsz, hogy megváltozik.
2021. aug. 16. 22:22
Ezzel èn is így vagyok. Nem akarok házasságot, elköteleződést. 5 év utàn sem. Nem vagyok biztos hogy még 1 èv utàn is együtt leszünk. Gyereket meg egyikünk sem akar.
Állandóan baszatott egy gyűrüért, megkapta de ennyi.
2021. aug. 16. 22:29
Én azt hittem ez a normalis. Hogy alapvetoen a ffiak nem akarnak házasodni. És szabályosan gyanus nekem az hogy a domináns manipulativ barátom foggal korommel házasságparti.
En már semmit nem értek.
2021. aug. 17. 01:07
2021. aug. 17. 01:09
9/10 A kérdező kommentje:
Nos, a környezetemben már mindenki egybekelt ezalatt a 3 év alatt míg mi együtt voltunk. A legtöbben kb fél év ismeretség után tartottak eljegyzést. Épp azért,mert jól megvannak. Eddig. Mind 30 felettiek. Nincs értelme várni. Legalábbis nekem nem oké így papír nélkül.
9
Ez egyértelmű. Ha házasságot akarsz akkor nem ő az embered.
Ha egy hàzasság kètségekkel, bizonxtalankodással indil annak hamar vège.
Csak úgy szabad belemenni ha mindkét fél nagyon akarja, és holtomiglan holtodiglan.
2021. aug. 17. 11:09
További kérdések: