Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alkoholista lett a párom Mit tegyek?
8éve vagyunk együtt, egy ideig "csak" napi 2-3 doboz sörről volt szó amit itthon iszogatott a házunk alakításai közben.
Nagyjából 2 éve odáig fajult a dolog hogy inkább tölti a mindennapjait kocsmában, mint itthon a 2gyerekével és velem, vagy éppen csinálna valamit itthon mert lenne mit bőven.
Átlagos család vagyunk, jön a 3.baba
Elhagyni nem szeretném mivel nagyon szeretem, és ha megcsinálni megtudtuk a gyerekeket akkor neveljük is fel őket EGYÜTT.
Ha mondom hogy itt volt elég ebből az életvitelből akkor bocsánatot kér igérget hogy már nem iszik többet.
Persze ez másnapig tart csak.
Ilyen elvonó dolgokra egyáltalan nem akar menni mert hogy ő nem alkoholista..
Csak hogy én már nem bírom ezt.
Valami ötlet hogy mit tudnék ezzel a dologgal kezdeni?
Átvitten ertettem
A parasztokat az asszonya tudja kezelni.ez alap.
6.voltam
Fater halálra itta magát. Muterra is haragszok mert szintén 3 gyereket csinált ennek az alkoholista féregnek (tudom, durva a fogalmazás, de azon kívül, hogy biológiailag az apám, nem sok érzelmi szál köt hozzá) és már az első gyerek után tudta, hogy a kedves férje:
- Veri őt
- Veri a kicsi fiát ok nélkül, fullrészegen (!!)
- A többi fiát is verni fogja ok nélkül, fullrészegen (verte is)
Amennyiben benne maradsz ebben a párkapcsolatban, mindhárom gyereked életét tönkreteszed, kérdező.
A párod egy alkoholista roncs (lesz, ha még nem az), de te -elméletileg- tiszta tudat mellett döntöttél úgy, hogy szülsz neki 3 gyereket.
Mivel láttam belülről ezt a folyamatot, 100%-ra garantálom neked, hogy nem fog javulni a párod. Őt már legyőzte a Piás és csak a következő bebaxás érdekli.
Te még dönthetsz másképp. Ha szereted a gyerekeidet, otthagyod a Piást. Rajtad áll.
#13 voltam, erre még külön kitérnék: " és ha megcsinálni megtudtuk a gyerekeket akkor neveljük is fel őket EGYÜTT"
Kínomban nevetek rajtad, komolyan. Nem hiszem el, hogy ennyire naív vagy. Az, hogy egy alkoholista letolja a nadrágját, hogy a rákba szembeállítható egy gyerek felnevelésével?
Sosem fogom megérteni azokat, akik alkoholista állatokkal élnek együtt önszántukból.
2 éve keményen iszik, de jön a 3. gyerek.
CSOKi?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!